YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Korg X3 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6496)

Darko88 09.11.2008 01:18

Hvala na odgovorima druze ali tesko da cu da naletim do sad bar nisam

korg_man 09.11.2008 01:21

Sretno!
(ako ti uleti verzija sa HDR-om, nemoj oklijevat. Uzmi njega. Le je tada dječja igračka naspram njega). Nije velika memorija, 8 Mb, ali totalno dovoljno za ove prostore ;)

romario 09.11.2008 13:04

Imam u blizini jedan hdr trinty.

Nije mi jasno. Dali u njega mogu ići semplovi ?

korg_man 09.11.2008 13:59

Ako ima HDR, onda može :-).
Takodjer se pucaju preko diskete, ali u tom slučaju ako je sempl veci od jedne diskete, onda je on razdijeljen na dvije ili više. Za daljnji postupak ubacivanja semplova treba pročitat manuale.

Alix 09.11.2008 18:05

###Kupnjom V3 verzije, dobiješ u biti još jedan synth, Korg Z1.###

Ja koliko znam V3 NEMA ugrađen MOSS...TO ima V3Plus...E sad ćeš pitati odakle mi naziv V3 Plus...Koliko sam informiran sa strane trgovine ČURIN (uvoznik Korga za Sloveniju),Imaš "obični" Trinity (bez ičega),PLUS,V3 i V3Plus...(ovaj zadnji ima i sempler,hard disk,EXB-SSCSI,EXB-MOSS,i još one EXB-PCM)...E sad koliko vidim Trinity V3Plus je ISTI đavo kao Classic,s tim da ima slabiji Touch,i mnooogo ljepši design...

korg_man 09.11.2008 20:42

Nema V3Plus.
Plus verzija je sa SOLO boardom.

Alix 10.11.2008 10:00

OK...Nema veze...AKo kažeš da nema onda nema...Nisam imo priliku da ih sviju vidim i probam kažem ono što sam čuo...Al u svakom primjeru kad uzmeš u obzir da je V3 Trinity sa boardom za samo 500eur...Vala isplati ga se kupiti pa makar mu samo vadio MOSS vani...Inače što se tiče semplova stalno se spominje taj njegov sempler a još nisam imo priliku kod nikoga da vidim kako mu ga loada kad ga zastartuje...Većina ga koristi sa ROM bojama ili MOSS i to je to...Šta je onda ta hvala sa semplovima?

korg_man 10.11.2008 12:31

A čuj... Ja osobno sam skinuo sa neta CD koji ima i PCG i semplove od Trinitya. Zašto bi netko ih radio kad ih vec ima gotove ;). Nadju negdje Trinity koji ima ugradjen HDR i pogledaj dali ima semplova u njemu, ako nema skini sa neta i ubucaj u njega. Prima Korgov i Akai format.

romario 10.11.2008 16:15

Citat:

Originalno postovano od Alix (Post 57367)
OK...Nema veze...AKo kažeš da nema onda nema...Nisam imo priliku da ih sviju vidim i probam kažem ono što sam čuo...Al u svakom primjeru kad uzmeš u obzir da je V3 Trinity sa boardom za samo 500eur...Vala isplati ga se kupiti pa makar mu samo vadio MOSS vani...Inače što se tiče semplova stalno se spominje taj njegov sempler a još nisam imo priliku kod nikoga da vidim kako mu ga loada kad ga zastartuje...Većina ga koristi sa ROM bojama ili MOSS i to je to...Šta je onda ta hvala sa semplovima?

Moj prijatelj ima trinity sa semplovima...I le triton...

Znači takav trinity naspram le-a ima prednost. Po mome mišljenju.

korg_man 10.11.2008 16:21

Naravno... Le mu je sada igračka :D

Trenutno vrijeme na Forumu 13:30

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org