![]() |
Citat:
|
Molio bih vas za konkretne odgovore znaci jel moze expresion ili ne?
Kod EXR E2 ima 8 user tonova koje mozes da snimis sa odabranim ritmom u performansu sa sve globalnim efektom za svih osam tonova izuzev jacine za svaki ton posebno.Dakle pitanje glasi da li je ova opcija moguca kod GW-8? Kod EXR E2 ne mogu kopirati fabricki ritam kao kod G800,da li je to moguce kod GW-8? Hvala! |
Citat:
Može se memorisati sve...ritam,tempo,boje,sve što želiš i za to imaš 128 mesta... Novi ritmovi se ubacuju preko USB ulaza ili preko USB sticka i možeš ih ubaciti 100...sve pamti u kljavi...sa USB-a čita valjda fajlove i MP3,nisam to probao... A ovo oko kopiranja ne razumem na šta misliš,pojasni mi pitanje? |
Pa pita te (ajd ja da se umesam) da li je moguce da fabricki ritam nekako prebacis na komp ( posto na samom aranzeru nije moguce editovati ritam, onda da ga bar nekako izvezemo na komp pa onim programom da ga prekarabudzimo i zatim vratimo u aranzer kao user ritam)
|
Citat:
|
Citat:
A kod nas jos nije stigao,tako mi kaze kolega sto radi u Rolandu kod nas,trebao bi doci ovaj mjesec! |
Pozdrav kolege, imam E50 vec 8 meseci i prezadovoljan sam, samo me nervira sto nema USB ulaz, nego floppy. Interesuje me rec iskusnih, koj od ova dva aranzera moze bolje da zvuci i koji je uopste bolji?
|
Ako je problem samo u nedostatku USB porta, a sve drugo ti odgovara, onda možeš biti vrlo zadovoljan.
GW-8 ima zvučni engine od SonikCella (koji opet ima dobar dio zvukova sa Fantom serije), dakle samim tim ima bolji zvuk od E-50/60, jer raspolaže 4 puta većom sample-ROM memorijom, 256MB prema 64MB (što uz približan broj zvukova znači da se radi o kvalitetnijim samplovima) i duplo većom polifonijom 128 prema 64. Također ima mogućnost reprodukcije mp3 i wave fajlova i mogućnost karaoke izvedbe (stišavnjem zvuka u sredini zvučnog spektra). S druge strane, E-50/60 ima puno više mogućnosti što se tiče samih stylova i OMB izvedbe (Style Editor, Song & Style MakeUp Tools, Guitar mode,...), u kojima je barem za klasu iznad GW-8 i njegovih mogućnosti. |
Slazem se sa m@x-om, E serija je puno kompletnija kao arranzer ali je Gw8 puno jaci sto se tice boja!
|
Hvala na odgovorima, mozda ne bi bila losa kombinacija umesto neke solo klavijature uzeti ovaj GW-8, a i zbog ostalih njegovih mogucnosti.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org