![]() |
Procitao sam danas Owners manual od Tyros3-jke!
Po onome sto sam ja vidio bice bolji od Tyros2 nekih 40%! Ipak nije Yamahina greska i ovaj put su poslusali musterije i ubacili nedostatke koje je imao T2! Custom drums je moguce redati od samplova i editirati! Novi drum kitovi (LIVE akustik,hip-hop .....itd i najinteresantnije novi TURKISH -KIT) jos novih mega voices,superarticular2 medju kojima su i Irish pipe i nove harmonike i klarineti(nisam imao sansu da cujem) Ostaje da se vidi brzina lodanja samplova,ALi ako bude napredak kao u odnosu Tyros2-psr9000,onda ce Tyros3 biti dosta bolji od starijeg brata T2! Toliko za sad. Pozdrav! |
I ja sam malo prelistao Owner Manual i video da ima poboljsanja.
Ako je Tyros3 greska,onda je i PA2X pro greska... |
Kao što rekoh maloprije u jednom postu "Kupit ču ga samo ako mi naprave verziju sa 76 tipki" ,a izgled klavijature (dizajn)...vidim ima svega...malo Roland,malo KORG,pa malo i KETRON.
|
Citat:
nismo mi jos toga nivoa, daj nama igracke ko PA2X il T3 il E80. |
Dobre su to igracke:)
|
I meni se cini da ce to biti vise nego dobre igracke.Pogotovo T3.
|
izgleda daste svi vi otisli po kcu . sviraj bre ono sto imas i ne zajebavajse stim, samo sto izbacuju da zarade pare , a staces zaraditi na tezgi , i kome sviras izgubljenim tipovima , koji i po nekad malo sipaju pivo po instrumentima.
|
Znam licno dosta kolega koji sviraju i na starijim Instrumentima i sve to zvuci super da nepricam sad o PA2X i T3,a znam i kolega sta imaju novije Klavijature pa nezvuci nizasta.
Bas tako kako je kolega gore naveo uzmi ono sta imas i imaces super Klavijaturu sa maximalnim zvukom sta momentalno ta Klavijatura pruza . . .sve novije klavijature imaju vise dugmica koji naravno vise kostaju ali sta se zvuka tice to su samo nijanse kod nekih vece kod nekih manje. Pozz |
Kolko ce T3 RAM imati?
|
Sta tebe boli k.. koliko ce da ima T3 Ram bolje bi ti bilo da sednes da vezbas a ne samo da ga tupis po forumima
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org