![]() |
Tako je covjek pita za pomoc jer ima problem, a bolje da pita ovdje nego da otvara bezveze novu temu...ja sam pisao sta je kod mene bilo...
|
upravo tako, no i kod mene je već taj ulaz zamjenjen i ponovo zalemljen i neko vrijeme je bilo ok i sad opet se javio taj problem koji sam opisao... i sad mi eto nije jasno što bi još moglo bit uzrok tome da se najednom zvuk na tom izlazu uduplo pojača i da se zamuti zvuk... mislio sam i da je do kabla i kupio novi i opet isto...
|
Pozdrav, i kod mene je bio isti problem kada sam otisao kod maistora promjenio mi je ulaz sve je funkcionisalo ok...
|
pa da, tako sam i ja bio popravio i evo sad opet je nastao problem, i sad sam maloprije provjerio da nije stvar u kanalu i ispostavilo se da je riknuo taj jedan kanal na mixeru. Samo sam prebacio u drugi kanal i korg radi savršeno. Nije mi bilo ni na kraj pameti da bi bilo problem na kanalu jer do sada je mixer radio uvijek dobro i bez ikakvih problema, no eto ništa ne traje vječno. U svakome slučaju veliko hvala kolegama na pomoći
|
Imao sam isti problem na Pa50SD,potenciometar je bio u pitanju,nesto sam skido cacko i valjda se ocistilo ili prictvrstilo,ugl vjerovatno je potenciometar
|
Bitno da si rijesio, uvijek treba imati na umu da se provjere i kablovi, i kanali, pa onda i sama klavijatura, jer ko elektronike nikad neznas sta moze bit...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org