![]() |
Ja ću u Neum
|
Malo u Srbiju, pa malo u Hrvatsku... Treba svu rodbinu obici :)
|
Ako te put nanese blizu Vinkovaca,javi se...
|
Kopaonik na sedam dana i dva-tri dvodnevna izleta(Vlasina,Stara Planina,Zlatar) i ako se nadje vremena jedan skok do Ohrida(ne treba viza).Za more nema vremena ovog leta.
|
Ove subote ako bog da ...pravac Bibione ali samo jednu sedmicu,a u augustu nekoliko dana u Srbiji i mozda Mostar
|
Ja koliko vidim,ovaj Bibione je pjescana plaza,nesto kao Copacabana u Riu.
Ako me oci ne varaju... Znaci,@gega ti ne znas sta valja....;)..........mnogo dobar pejzaz. Cuvaj se "morskih cuka" i struja-otvoreno je more....;) |
@gega.I meni se svidja ovaj Bibione.Lepo mesto a video sam par hotela,bas izgledaju extra.Jel'znas neke cene bar okvirno.Ja ovaj italijanski bas i ne razumem pa mi nista nije jasno.
|
mene podsjeca na Miami :D
|
ma jarane blatusan primijetio sam da te nema ovdje ,a neznam tacno sta se dogadja a ti pominjes neku bolnicu,nadam se da nije nesto opasno.
Dodato: hehehe izvinite a posebno blatusan,nisam ni pogledao u datum. Dodato: moj godisnji je trebao biti radni u kanadi ali posto nemam petlju da Letim onda cu u svoju Bosnu, a sto se tice mora ja sam na moru svaki drugi dan sa svojim Mirzom jer on zivi nekih 150-200 metara od plaze, a ja zivim 60km od te plaze i vozim se 25-30 minuta do tamo tako da me najvise privlaci moja kuca u Bosni i nase rostiljanje i moji vocnjaci cak vise nego Miami ,Florida i ostalo. |
Letna sezona sviram u Ohrid oko mesec dana...pa malo posao malo uzivancije...
Nakon toga idem na zvanicni odmor nekud na more bar jedno 2 nedelje... Tako da pozdrav do svi jer me nece bit dugo. (Na jesen planiram turneju Nish-Pirot...ili u prevod relacija Milanceshow-Mikely...) |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org