![]() |
U jeee'...
Ni ja stvarno ne kapiram bas ovu temu sad... Trebala se mozda zvati... "Iz teme,-u temu"... B-) |
pa citaj od pocetka...;)
|
E,-moj druze...
Samo cu ti to reci... Aj' da kazemo da si se sad kao nasalio... I,-sad cu ja da se nasmejem... =))=))=))... |
znash kako se ovde kod nas kaze: obuhvatish ga pavom rukom, pa ga onda obuhvatish i drugom i sve shto preskoci preko je mashalaa..... =))
|
[quote=MilaN B.N.S;40593]E,-moj druze...
Samo cu ti to reci... Aj' da kazemo da si se sad kao nasalio... I,-sad cu ja da se nasmejem... ajd,pa da se smejemo zajedno ...=))=))=)) |
E,-ja moram stvarno sad da napisem
recenicu koju sam odavde prepisao u svoje pamcenje... -Ne znam tacno ko je imao tu poruku(potpis),al' jako mi se svidela/o... I ovom prilikom pozZz za tog lika... -Medino,-druze: "Pre nego sto nesto uradis,-pomisli... -Mozda te i prodje"...;) |
ma ne kapiram ,al' nema veze,nije ni bitno...vidis da se zajebavam i samo cekam da skontas al posto vidim da si ozbiljan { a i neraspolozan } ,ajd zajebi zajebanciju
|
Vidi ga... =))
-Vidi se da me ne poznajes... Samo se ti cimaj,-opusteno bre... Recimo da se oboje nismo bas razumeli... |
ajd pozzz...idem da spavam,sutra posao, a ti pre nego sto legnes IZMERI PIKANA ha,ha,ha ....ziveo
|
Hahahah...
-Ti si stvarno ludak jbt.:lol: K'o da si iz BG-a... :D Negooo,-idem i ja da spavam... Izlgeda se zavrsi ovde tema... |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org