![]() |
naso sam knjigu u pdf formatu.
|
Da ta knjiga se koristi u muzickim skolama!! Ja sam je koristio u 1. razredu srednje to je prije 3 godine bilo!!!
|
bas tako...tajcevic, zakon... zato i imam teoriju muzike u malom prstu, jer sam je iz nje ucio...
hare, sta god zatreba iz teorije, javi... ako treba ocjenu sredit, opet javi;) solfeggio, isto...;) |
bravo Hare sad je obavezno procitaj,obrati paznju na teme sa notama u svih oktava ,dijatonski i hromatski stupnjevi,intervali i akordi,to ti je najbitno.Pozdrav mali!
|
kolege dali ima ta knjiga na latinici jer cirilicu neznam citat. ako ima bio bi vam zahvalan da mi kazete ili ako postoji nekva tako slicna knjiga na latinici
hvala |
mislim da nema tajcevic na latinici...
|
###
bas tako...tajcevic, zakon... zato i imam teoriju muzike u malom prstu, jer sam je iz nje ucio... hare, sta god zatreba iz teorije, javi... ako treba ocjenu sredit, opet javi;) solfeggio, isto...;) ### hvala puno drugar :rotflol::roflol: hvala i tebi kolega toni-bt |
Kolega Vaxy,Marko Tajcevic je Hrvatsi autor,pa trebalo bi da knjiga za Hrvatsko trziste bude na latinici.Potrazi je sigurno ces je naci,POZDRAV!
|
Samo da vas pozdravim i da vam kažem svaka čast pogotovo Erko Milan
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org