YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Loop 7/8 9/8 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=3642)

Marco7 23.02.2008 15:32

...

Nisam mogao da izdrzim nego sam bio do lokala gde sviram veceras i uzeo klavijaturu!E pazi ovako sve sto si napisao je tacno samo sto mi ne svira loop koji sam ja napravio u tempu vec mi samo uzme kompnente koje su koriscene u loopu i onda svira midi zapis sa trake koju sam izabrao ali ne i loop koji sam napravio,znaci samo mi korsiti komponente iz loopa ali ne svira mi onako kako sam ubacio loop vec kakav mi je midi zapis na toj traci ;) ali je opcija poptuno ok :)

tesla 23.02.2008 17:15

ne kontam sta hoces da mi kazes ajde poslacu ti PM

Marco7 23.02.2008 17:37

...

Tesla u pravu si covece radi!Svakaa cast brate,sad kad dodjem da pevam u Bombo vodim te na pivo posto vidim da si iz Bg :)

tesla 23.02.2008 21:46

hehehe drago mi je da si uspeo :D jel' da je bolje tako nego na padove i kojekakve akrobacije izvoditi.

Eeee oce ljudi da kupuju pa 2x a jos nisu ni pola mogucnosti od svojih aranzera iskoristili (nije tebi upuceno marco)
ajd' kad budes dolazio pa se javi obavezno
pozzzzzzz

BasariStudios 24.02.2008 01:04

Citat:

Originalno postovano od Marco7 (Post 27254)
Jel to vazi i za Pa1x pro Nisam se nikada zanimao sa tim stvarima jer mi ne trebaju ali mislim da na pa1 x pro nece to raditi tako?Evo stavio sam one semplove darbuka u download centar za one koji su mi trazili i loop orjentala sam vam napravio u dve varijacije isto za one sto su mi kucali PM!

Radi i na PA1X i te kako.

Marco7 24.02.2008 01:11

Citat:

Originalno postovano od tesla (Post 27449)
hehehe drago mi je da si uspeo :D jel' da je bolje tako nego na padove i kojekakve akrobacije izvoditi.

Eeee oce ljudi da kupuju pa 2x a jos nisu ni pola mogucnosti od svojih aranzera iskoristili (nije tebi upuceno marco)
ajd' kad budes dolazio pa se javi obavezno
pozzzzzzz

Evo sad sam sa svirke pa nisam stigao pre da vam odgovorim!Opasna opcija covece,skracen mi je posao za vise od pola i zvuci u PM dobro i plus mi ne zauzima mnogo memorije,znaci prakticno do jaja!Znao sam za time slice da moze da izreze loop i da iskoristim udaraljke ako nemam same semplove ali nisam znao da moze ovo sa lupom da odradi!Mrak!!!Mislio sam znam svoju klavijaturu u prste ali vidis nesto i promakne :)) U svakom slucaju hvala i Tesla vidimo se vrlo brzo u Bg kad budem dolazio na svirku da pijemo pivo,Nedime pozdrav ;)

No.1 24.02.2008 01:34

Pa zato sam ja trazio lupove druze...strasna stvar.

BasariStudios 24.02.2008 01:35

Marco, to skracuje posao al znaj ako je LOOP sjeben ipak ti je lakse to srediti u CUBASE.
Mnogo je brze no na sintu raditi. Ja to radim skroz drugacije, sve to radim u RECYCLE gde
NE SME imati ni najmanju gresku u LOOP pa onda export u WAVE al ako ne koristis
RECYCLE CUBASE ti je ipak najbolja opcija.
Nadjes tempo, odseces ga tacno da ti ne ostane nista napred nazad prazno jer to odma
hebe tempo i samo exportiras. Kad loadiras u sint sve sto trebas uraditi je slomiti ga
na SLICES i onda srediti THRESHOLD koje je najvaznije da LOOP radi ispravno.

Marco7 24.02.2008 11:12

...

Ma strasno radi,jutros sam se malo igrao sa tim pa sam nabudzio jedan loop kompresije sa Uada reverb sa Tc-ja i tako isprrocesiran loop sam baacio u klavijaturu!Ubi kako zvuci :))

tesla 24.02.2008 18:32

hehehe......... ma igraj se svasta moze da se uradi....

Trenutno vrijeme na Forumu 17:45

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org