![]() |
...
Nisam mogao da izdrzim nego sam bio do lokala gde sviram veceras i uzeo klavijaturu!E pazi ovako sve sto si napisao je tacno samo sto mi ne svira loop koji sam ja napravio u tempu vec mi samo uzme kompnente koje su koriscene u loopu i onda svira midi zapis sa trake koju sam izabrao ali ne i loop koji sam napravio,znaci samo mi korsiti komponente iz loopa ali ne svira mi onako kako sam ubacio loop vec kakav mi je midi zapis na toj traci ;) ali je opcija poptuno ok :)
|
ne kontam sta hoces da mi kazes ajde poslacu ti PM
|
...
Tesla u pravu si covece radi!Svakaa cast brate,sad kad dodjem da pevam u Bombo vodim te na pivo posto vidim da si iz Bg :)
|
hehehe drago mi je da si uspeo :D jel' da je bolje tako nego na padove i kojekakve akrobacije izvoditi.
Eeee oce ljudi da kupuju pa 2x a jos nisu ni pola mogucnosti od svojih aranzera iskoristili (nije tebi upuceno marco) ajd' kad budes dolazio pa se javi obavezno pozzzzzzz |
Citat:
|
Citat:
|
Pa zato sam ja trazio lupove druze...strasna stvar.
|
Marco, to skracuje posao al znaj ako je LOOP sjeben ipak ti je lakse to srediti u CUBASE.
Mnogo je brze no na sintu raditi. Ja to radim skroz drugacije, sve to radim u RECYCLE gde NE SME imati ni najmanju gresku u LOOP pa onda export u WAVE al ako ne koristis RECYCLE CUBASE ti je ipak najbolja opcija. Nadjes tempo, odseces ga tacno da ti ne ostane nista napred nazad prazno jer to odma hebe tempo i samo exportiras. Kad loadiras u sint sve sto trebas uraditi je slomiti ga na SLICES i onda srediti THRESHOLD koje je najvaznije da LOOP radi ispravno. |
...
Ma strasno radi,jutros sam se malo igrao sa tim pa sam nabudzio jedan loop kompresije sa Uada reverb sa Tc-ja i tako isprrocesiran loop sam baacio u klavijaturu!Ubi kako zvuci :))
|
hehehe......... ma igraj se svasta moze da se uradi....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org