![]() |
Stojim na kantunu
1 Privitaka
Evo sam izbacija novi singl da se ne kaže da Landison ništa ne radi.Casper ,vocal harmony je katastrofa ,barem u sobnim uvjetima ,pa sam se malo poigra slaganjem glasova.Style je prepravljeni Blues Rock i toliko je zamumuljen da ga nisam uspija otključat!
|
Lijepo ...
Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk |
Odlično složeno.
VH nije neka sreća ali možda su tvoji zahtjevi malo previsoki. Live glas je ipak ono što očekujemo, a sinth je uvijek sinth. |
Na tvom primjeru"Bolja od najbolje" to zvuči vrlo dobro,kod mene u sobi čim pinku podignem glas to ne liči na ništa.Naravno razlika je i u kvaliteti VH!
|
Da, postoji razlika u kvaliteti ali na toj pjesmi koju spominješ ja koristim opciju scale koja ne postoji na VH već samo na VH2.
|
1 Privitaka
Evo red je da se predstavim sa novim strojem.Mislio sam nešto prigodno tipa "Bohemian Rhapsody" ali me je casper pretekao sa onim videom....a lik je za malo bolji od mene pa se neću blamirat.....pa sam se odlučio za nešto malo skromnije.Znači ...jedan totalno "live perfomance" od prve odsvirano i otpjevano uz Vocal Harmony.....
|
Evo jedna laganija...pjevanje sam snimio naknadno...sviranje i pjevanje odrađeno na Genosu bez ikakvog dodatnog editiranja...iz prve.Evo može i kolega@ Milan$ čuti kako zvuči Genos!
|
1 Privitaka
Zaboravih konvertirat u mp3!
|
Muzika je na razini tvojoj standardno.
Sta kazes, kako si otpjevao ? Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk |
Lijepo.
Ovako na prvo slušanje, poslije druge kitice podigni volumen bubnja i acc gitare za 20%. Time ćeš pokriti onaj prejaki strings i ujedno dobiti bolji balans glazbe i vokala. To bih prvo napravio. Čini mi se da si nešto namještao u master EQ, ako jesi stavi ga na nulu i za kraj, potpuno skini taj echo na vokalu. AKo se ne varam, nešto ružno traje u tom efektu i vuče glas unazad. Teško mi je biti precizan što se efekta tiče jer ga generalno ima previše pa mislim da bi ovime dobio određenu prezentniju sliku cjelokupne snimke. |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org