![]() |
Pozdrav Vaxter to su polako svi ukapirali da covek koristi par nicka jer samo njih troica se ´´ medjusobno hvale´a koriste uvek isti nacin pisanja ...neznam umesto ne znam netreba umesto ne treba itd heheheheh ja sam to provalio odmah ali nisam hteo da bacam kosku i onako se samo svadjaju. Ja ih ne razumem kako ne znaju da se vidi sa koje ip adrese jos od trenutka kad se aktiviraju na yu-midi hehhehe
pozdrav za sve forumase |
@kljucko
Najverovatnije je onda tema izbrisana! Razlig je sigurno postojao, i pisao. Bice da ga ti nisi video. End of discussion! @coke357 Ljudi, jednostavno, nisu svesni koje sve informacije ostavljaju o sebi chim se prikljuche na net! Ako se bash zainatim, u stanju sam da vam nadjem i kucne adrese, brojeve telefona, charapa, gaca... Nemate pojma shta sve o sebi ostavljamo na netu, i koliko je lako provaliti ko je ko, ako znash par stvari. Tu je, naravno, uvek i social engineering. Kao shto si ti, coke, provalio da je to nele po njegovoj nepismenosti. Tako je moguce izvuci josh informacija o choveku. Josh, ljudi su prichljivi, pa i sami kazu sve, chim ih malo povuchesh za jezik! No, sve je to sad irelevantno. Bitno je da se sajt dovede u red, tako da svi ovde podjednako mogu da uzivaju! |
Do koske! Do jaja!
|
Daj pustite covjeka kraju KRIV je dobio je KAZNU sta hocete vise od njega?Ipak je taj covjek jedan od jacih muzicara na sajtu jer treba sad i onaj sto ima Oho ljepilo izmedju prsta da ostavlja i blati neleta ovdje javno .Stoji da je pogrjesio al ovo je previse i mislim da nije fer a ni mjesto da ova tema uopste bude na sajtu.Nele care zasrao si ovaj put kako bi ti rekao do koske :-)
|
[quote=yu-midi;20470]Pozdrav Sevce
Prijatelju nisam ti ja carobnjak da cekam na sajtu 24h i da ispunjavam zelje Vjerujte mi dok sam prvi post pisao istovremeno se pokajao..""zbog komentare"" iako sam dva puta ponavljao da NIKOGA ne KRITIKUJEM. Ako sam nekoga uvredio Izvinjavam se. Pozdrav sevce |
:)
Hehehe...Vaxteru ti kazes da vi ovde ste nepristrasni a?E nije tacno burazere moj i sad cu da ti kazem sto:Ja sam koliko mi se cini dugo na ovom forumu i uvek sam se ponasao korektno i pristojno a ako kazes da nisam onda uzmi pa prelistaj sve moje postove i uploade jos dok je bio stari sajt i mene banujes zato sto sam nekoga zvao da sviramo zajedno(da vidimo ko bolje svira ;) a neko moze da podjebava i ismejava pola sajta i da bude netaknut?E PA NIJE FER ali znas sta je glavni problem sto to ovde nece niko da kaze a na msn me stavilo najmanje 20-tak clanova od kako sam dobio ban i svi su se slozili da je tako!Ako hoces da zavodis red onda ga zavodi kako treba ni po babu ni po stricevima nego kako jeste i kako stvari stoje!Znaci uzmi prelistaj postove lepo i vidi ko sve koga ovde podjebava pa onda svima lepo redom udri BAN pocevsi od mene pa sve listom!POSTENO?
|
koji je razlog tome da ja budem banovan i neka mi neko obrazlozi sta je to zbog onog prethodnog treba jos
e ovim samo dokazujete da postoji klan moze se on zvati i YU-MIDI ili kako god al definitivno postoji jer ako treba ja da budem banovan na post sa kojim sam zeleo pomoci kolegi e onda svaka vam cast. http://www.yu-midi.com/forum/showthr...?t=2728&page=3 by the way: cemu sluzi mail koji ostavljate kada je neko banovan da moze da se obrati ako mu nesto nije jasno kada niko ne odgovara na njega |
Mislim da smo negde napomenuli da vama, akterima onog nemilog dogadjaja, sledi ban za sitnice i da ste pod stalnim nadzorom!
Chak i da nismo, zbog chega bi se iko od nas tebi pravdao? Ti si bio od onih koji su pravili sranja! Nisi isposhtovao neshto osnovno, shto stoji u pravilniku koji, chini mi se, i dalje nisi prochitao! Ono shto je trenutno bitno je da se svi nauchite da poshtujete taj pravilnik kao sveto pismo! Ako tako ne bude, i dalje ce da pravite sranja, kao i do sad! @Marco7 Sad si stvarno bezobrazan! Rekoh nekoliko puta, i sad kazem ponovo! Ako ti se ne svidja, IDI odavde! Sad smo krenuli sa ozbiljnim postovanjem pravilnika, i ko od sada greshi, dobija i banane! Ista ti pricha vazi kao i za teslu! A ti koji su ti se javili... Mogu i oni da idu slobodno! Uzgred, i meni se mnogo njih javilo da to pohvali... ;) Svih grebatora mi je vishe preko glave! Svi od nas ochekujete neshto, a jako mali broj neshto vraca za uzvrat! Jedino shto mi za uzvrat trazimo je poshtovanje pravilnika, a vi jok... Pa, shta onda ochekujesh? Neku poslasticu? Ae se ti lepo umij, da se malo osvestish, pa se ona javi! |
Jebiga narode ovo je sranje! I ja sam prije beljae pravio po ovom forumu al vec duugo ne! Fazon je sto se ovdije sve skoro shvata neozbiljno i sto kaze Nedim u vecini postova " Nas temperament ponos i onaj kapric, nedaju da nesto priznamo(dali je neko bolji)" Ovdije se mnogi ljudi sjebase bukvalno da ovo radi ko svicarski sat, al nezahvlanost dolazi i ocekiva se jos vise! Sto gazda kaze " nemogu ja 24 visit na forumu i cekat kad ce neko neku zelju imat" Ali nije on brate jedini, ovdije nas ili vas ima toliko koji su spremni pomoc i jedan od drugog u pojedinim oblastima vise znanja imaju. Hvala gazdi za ovaj sajt sto ga uopste ima! A iskreno receno, kolko je nas ikad pomislilo na odrzavaoce ovog foruma i kako sta?? Udovoljava nam se brate sa svake strane! Pocevsi od mene, ja sam klovan na ovoj stranici:D i kad kad uletim sa kojom pametnoj sto se tice korg pa. Imamo od igle do rakete! De narode molim vas ja licno! MALO ZAHVALNOSTI, POSTOVANJA, REDA, KULTURE, SLOZNOSTI, I BEZ EGOIZMA! MOLIM VAS!
Pozdrav,Alen! |
**Alene**-Koji tebe đavo digo da u 6 sati pišeš post...:)
Da spomenem svoje mišljenje pa makar koga uvrjedio... Mnogi ljudi su mi na MSN-ju pisali o legendarnom postu Neleta,koji je s tim pisanjem guto živce mnogih,i trošio space na sajtu...Pa sad što je najavio s tim semplovima,pa svaka strana piše konto,pa pišu linkovi,pa svi primerci,pa duvački instrumenti,pa javite se na msn,pa sad sam gore,pa primerci ovaki,onaki...Tu se već pokazala nepristranost moderatora jer to se je trebalo opozoriti i automatski brisati...Al dobro neću da nastavljam...Ako je neko dobar muzičar,svaka mu čast ali zbog toga ne moraju ljudi sad da gube živce i da čitaju gluposti.Nele ovo sigurno čita i ne želim da ga vređam,poštujem ga ali brate ljudima je to dokipilo sa sviju strana...Drugo,zašto neko mora da ima drugi NICK kako bi mogo da kritikuje?Lično ako sam imo šta da kažem javno sam napiso,iako sam se par puta zakačio sa Nedimom i Tranzitom...Ali poslije svega oni su moje kolege muzičari iako nismo baš neki veliki prijatelji---poštujem ih i tako neka ostane...To da se neko pravda---zašto sam banovan,pa nisam ja ovo,pa nisam ja ono...Pa ljudi mislite da je fazon Vaxteru ili drugima da ljude odbacivaju i djele banane?Pa nama je drago da ko novi dođe ali brate mili---Nikome se ne da pročitati pravila,i nemorate ih,ali bar kod sebe u glavi se zna šta se javno može a šta ne može...Treba imati malo obraza i poštovanja...I još nešto...Jedan predlog za Moderatore...Kad se vidi da se sa istog IP-ja pojavljiva više nickova (Šumadinac,itd,itd...) treba absolutni ban...Ko nema m*da da piše lično i javno sa svojim nickom,nek se ne krije iza slova...Pozdrav! |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org