YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Korg PA50sd-Problem sa sejvovanjem seta?!?! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=24680)

makl 20.06.2013 19:42

neznam ali odem normalno na backup ima ih 5 ili 6 i stisnem load ono pise failed...probao sam u mapama probo sam pojedinacno,ali nikako nejde nece nista ucitat a sve sam izbrisao iz klave...karticu formatiram dok je u klavi ili dok je na kompu??
Dodato:
i reci mi jos nesto, da nisam krivo sta skinuo...ja sam sa korgove stranice pod nazivom software skinuo samo ovo prvo i tu su ti backupi, ostalo nisam....dali trebam jos sta od svega ovog?

Pa50SD Musical Resources V.1.00--------------------------------

PC:Software:Pa50SD_res_v100.zip---------------------------------------

Pa50SD Musical Resources V.1.00
Note: Do not load these Musical Resources in instruments other than Pa50SD!

Cakewalk - Sonar Computer Sequencer Templates

PC/MAC:Software:pa_i_cakewalk.zip

Cakewalk - Sonar Computer Sequencer Templates
Thanks to www.timomusic.ch/

Steinberg - Nuendo, Cubase Computer Sequencer Temp

PC/MAC:Software:pa50_nuendo_cubase.zip

Steinberg - Nuendo, Cubase Computer Sequencer Templates
Apple - Logic Studio Computer Sequencer Templates

PC/MAC:Software:pa50_logic_pro.zip

Apple - Logic Studio Computer Sequencer Templates
Pa80 Style to Midi

PC:Software:Pa80_StyleToMidi_106.zip

Pa80 Style to Midi
Compatible with Win 98/2000/XP

Note: The use of this tool is advised to experienced Style programmers only. You may convert Chord Variations to SMF and vice versa. No "automatic" Song to Style conversion is performed! The tool is freeware, no support is provided.

Jammer Computer Sequencer Templates

PC/MAC:Software:pa50_jammer_634618910780450000.zip

Jammer Computer Sequencer Templates
Dodato:
formatiro sam karticu u klavi i ubacio opet backup na sd no ista stvar je pokusavam ucitat al nejde, opet isto failed pise...

acakasper 21.06.2013 11:03

ovaj resours to je to ali cudno mi je sto nece da ucita,dali mozda ne postoji neka fora da je zatvorena memorija kao ono u globalu Memory Protect?

makl 21.06.2013 11:44

stvarno neznam ja upalim klavu i to je na sd-u, i onda mi pise ucitati os ja idem na exit jer sam vec ucitao i onda se on pokrene upali se sve i idem na sd card i tamo mi je ta mapa s resursima ima 5-6 backupova sa demo songom, probam ucitat jedan po jedan backup i sve zajedno ali nejde...ali kad idem style po style ucitavat to mogu no samo na one svoje usere na kojima inace imam svoje ritmove...formatirao sam karticu kako si rekao medutim i dalje je isti problem, sto je najgore sljedeci vikend trebam imat svirku i klava ne stima :(

usnimit cu ovo pa stavit na yt da vidis...mozda ja negdje nesto radim krivo...

max93 21.06.2013 12:39

Sad bi trebalo da radi..:)
I jos jednom..:D ...ako budes vracao svoj stari set, ucitaj sve osim globala iz tog seta. Pozdrav

makl 21.06.2013 14:17

RIJESENO JE SVE

kolega max je pomogao, ja sam krivo citavao backup...Hvala jos jednom svima

Trenutno vrijeme na Forumu 23:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org