![]() |
pa1xpro
Ma jok, moj Commadore DAW nije tako zaostao pa da se veze sa MIDI klavijaturom, kad je to jos davno bilo. U Commadore-u je ugradjen CIJELI synth, pogledaj sliku: http://www.vintagesynth.com/misc/wasps.jpg . A pomocu onih gore malih dugmica kontrolises varijacije itd iz ritam sekcije. A uz ovo mozes dobiti i touch screen, pogledaj sliku: http://www.wtopnews.com/emedia/apima...7d552c8b84.jpg |
Za ovu drugu sluki cu traziti autorska prava. Pa ne mogu moje slike tek tako da se objavljuju, kako kome dodje :)
|
Jaoo Adrijane pobogu brate gdje nađe ti onaj sinth?Auuu majko moja baš takvog sam ja sinoć sanjo...Jao prijatelju ako za Boga znaš prodaj mi ga tako ti jaja...Jao đe me nađe pobogu brate pa sad mi se plače od veselja kad znam da taj sinth posotoji i da ga mogu kupiti...Imam da ti dam polovnu kravu,dvoje janjaca,malo starije kljuse bez zuba,pokvarena invalidska kolica,tačke bez gume,baciklo bez pedali,rogulje sa slomljenim jednim zubom i još šta bi se dalo naći iz moje vrjedne domaće kolekcije...Daj još jednom imaj srca druže,voljeću te do kraja života,ma čak ćeš mi i rođak biti samo mi prodaj taj sinth ako imalo znaš za poštenje i drugarstvo...A onaj Touch screen moram da kontaktiram Mr.Monkeya pošto vidim da ga neće prodati tek tako,pa da vidim kakve su njegove zahtjevke...Sve najbolje i čekam na odgovor...Pozdrav!
|
Alix, ne znam sta da ti kazem. Mnogo sam truda ulozio da bi napravio idealan DAW sistem. Mislim da malo nudis za ovakvo nesto. Samo da te napomenem da je i Mica Nikolic uzeo ovaj DAW i prezadovoljan je. Kaze da Portamento na DXu se ne moze ni u snu porediti sa novim DAWom.
Pristajem ako dajes bubreg, ali mora zdrav da bude. Izgleda da se bubrezi dobro krecu na eBayu :lol: |
|
Djesi Alene brate moj! Evo sad sam se vratio sa mora... Da vidis druze kako je jedna Chehinja lagano primila moj stari OS...laganini..(uh kad ce opet Juli) :wink:
|
:lol: :lol:
Ubacio sam jos neki stvari u OS. Narastu klaviajturi sise :lol: Sa dodatnim 50KG la graha imate upgrade. Elvire, jel presto sad brojat pare. Sad sam ti nastimo da samo uzima posto neznas sta ces sa njima! |
Ma, shta ce mu sise?
Stavi ti njemu magnet za dobre ribe, tako da ce se lako snadjemo za sise! ;) |
Ma zaboravio sam to navest! Iz njega "puse" spansa musica, al samo zene napali. To je standard!
|
Blatusan, ja bih uzeo 2 ta upgrade-a. To bi onda bilo 2 para sisa, tj 4 komaTa. Bice mi dosta, za pocetak.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org