![]() |
Brate moj inace slatkoca je u prstima ne u mixeru i ton je u glavi a ne u mixu...ko je shvatio shvatio a ko nije nece nikad tako ce i umreti...pozz odjavljujem se
|
I pamtnije je da se odjavis... bar u ovom trenutku.
|
Usprkos odjavi upozoricu vas radeon982 da ubuduce pripazite kako pisete na forumu i obavezno procitate pravilnik
|
Izvinjavam se nisam hteo nikog da uvredim,ko se uvredio pronasao se u mom postu,hteo sam da kazem da ne vi i ja nego malo vise kvalitetniji muzicari rade na dynacord 1000-2,mislim da ne treba uporedjivati es820 i 1000-2...
|
Bezveze ode tema nigde... Dynacord mikser PM2, moze se nekom svidjati ili ne, ali on poseduje bas ono sto je potrebno u tezgaroskom poslu, a to je: malih dimenzija, relativno lagan, jednostavan da jednostavniji ne moze biti za rukovanje, pouzdan, efekat koji vole pevaci... ovo zadnje mi smesno, ali istinito... On ne moze da se poredi sa nekim jakim komponentama u reku, ali to i nije njegova klasa. On je sve po malo, i sve radi solidno, nista preterano dobro, ali korektno zavrsava posao. Kod njega mi najvise smeta tupava parametrika, vrtis one srednje i vrtis i vrtis... ko je jednom praobao da namesti ziv bubanj sa PM zna o cemu pricam.
|
Powermate mikseri imaju ono što većina drugih nema a meni se strašno sviđa, i nije mi jasno kako i druge firme za sve ove godine ne preuzmu to!?
Naravno govorim o poklopcu zbog kojeg vrijedi "istresti" par hiljada... |
Zaista pe ponekad zapanjis (stavis me za panj), vidis... a meni nikako nije blo jasno sto mi se taj PM2 toliko dopada.=))=))=))
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Nema potrebe za zatezanjem situcije a mislim da si totalno pogresno shvatio post neshabanda, to jest pravi smisao onoga sto je napisao.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org