YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Mixeri (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dinakord es820,sta staviti u reku sa njim? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=21738)

radeon982 20.02.2012 02:37

Brate moj inace slatkoca je u prstima ne u mixeru i ton je u glavi a ne u mixu...ko je shvatio shvatio a ko nije nece nikad tako ce i umreti...pozz odjavljujem se

tranzit 20.02.2012 02:42

I pamtnije je da se odjavis... bar u ovom trenutku.

Dell 20.02.2012 02:43

Usprkos odjavi upozoricu vas radeon982 da ubuduce pripazite kako pisete na forumu i obavezno procitate pravilnik

radeon982 20.02.2012 02:58

Izvinjavam se nisam hteo nikog da uvredim,ko se uvredio pronasao se u mom postu,hteo sam da kazem da ne vi i ja nego malo vise kvalitetniji muzicari rade na dynacord 1000-2,mislim da ne treba uporedjivati es820 i 1000-2...

zekicejn 20.03.2012 21:10

Bezveze ode tema nigde... Dynacord mikser PM2, moze se nekom svidjati ili ne, ali on poseduje bas ono sto je potrebno u tezgaroskom poslu, a to je: malih dimenzija, relativno lagan, jednostavan da jednostavniji ne moze biti za rukovanje, pouzdan, efekat koji vole pevaci... ovo zadnje mi smesno, ali istinito... On ne moze da se poredi sa nekim jakim komponentama u reku, ali to i nije njegova klasa. On je sve po malo, i sve radi solidno, nista preterano dobro, ali korektno zavrsava posao. Kod njega mi najvise smeta tupava parametrika, vrtis one srednje i vrtis i vrtis... ko je jednom praobao da namesti ziv bubanj sa PM zna o cemu pricam.

Burli 21.03.2012 10:45

Powermate mikseri imaju ono što većina drugih nema a meni se strašno sviđa, i nije mi jasno kako i druge firme za sve ove godine ne preuzmu to!?
Naravno govorim o poklopcu zbog kojeg vrijedi "istresti" par hiljada...

tranzit 21.03.2012 13:33

Zaista pe ponekad zapanjis (stavis me za panj), vidis... a meni nikako nije blo jasno sto mi se taj PM2 toliko dopada.=))=))=))

Citat:

Originalno postovano od zekicejn (Post 210558)
Kod njega mi najvise smeta tupava parametrika, vrtis one srednje i vrtis i vrtis...

...pa to kolega i jeste jedna od najbitnijih stvari jednog miksera. Kakav je EQ... a taj kod PM2 je bas kako ti i rece... tupav.

nesaband 21.03.2012 13:54

Citat:

Originalno postovano od zekicejn (Post 210558)
Kod njega mi najvise smeta tupava parametrika, vrtis one srednje i vrtis i vrtis... ko je jednom praobao da namesti ziv bubanj sa PM zna o cemu pricam.

:lol: A jel znas ti kolega kako se steluje taj parametrik.Ako ne znas da pomognemo pa da napisemo par reci o tome.

zekicejn 21.03.2012 15:34

Citat:

Originalno postovano od nesaband (Post 210598)
:lol: A jel znas ti kolega kako se steluje taj parametrik.Ako ne znas da pomognemo pa da napisemo par reci o tome.

Ajde molim te mi objasni, bas bih voleo da naucim... Napisi mi par reci, nauci me, molim te...:confused:

tranzit 21.03.2012 16:03

Nema potrebe za zatezanjem situcije a mislim da si totalno pogresno shvatio post neshabanda, to jest pravi smisao onoga sto je napisao.

Trenutno vrijeme na Forumu 12:04

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org