YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Roland BK-5 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=21344)

neutral 25.01.2012 13:58

i kakva je dirka na bk-5?

nesaband 25.01.2012 16:09

=)),dirke su bele i crne.Brate pitas nesto a jos ga niko od nas nije probao.
Dirka ce biti sigurno losija nego na E-80.

sinisa 25.01.2012 16:19

Meni to lici na prepakovan E50,s tim sto mi se cini da ce imati manje opcija nego vec pomenuti e50,a mislim da ce i dirke biti tu negde slicne.

Boban010 25.01.2012 16:28

Moracemo da sacekamo jos malo za odgovor na ovo pitanje,a u medjuvremenu pogledajte ovaj video.Koliko sam upoznat BK5 nema vokoder,na klavijaturi je ukljucen midi in a od pedala je ukljucena hold pedala,na koji je nacin kontrolisao vokoder?
Vidi se da je nesto ukljuceno na stereo input ulazu na Bk5,a u manualu nisam procitao da ima mogucnost konekcije mikrofona i davanja efekata tom ulazu.....

Roland BK-5 demo at Namm 2012 .wmv
You need to upgrade your Flash Player

neutral 25.01.2012 17:09

nije ga niko probao, a postavljen demo... bas cudno... steta sto nisu crveno-bele dirke...

nesaband 25.01.2012 17:31

vi ste kolega malo neozbiljni.nemojte izazivati clanove foruma i malo se uozbiljite.
Ovo je forum gde pokusavamo nesto da naucimo a ne da se shalimo na vash nacin.

zelim vam prijatan boravak na forumu.

zukae 25.01.2012 18:38

@Boban
Mislim da nije bio vokoder u klasicnom smislu pa da se mora kontrolisat midijem, vec da je neka vrsta autotuna (pitch korekcije), koja je bila odvaljena do kraja, znaci ono Cher effekt. Predpostavljam da koristi nekakav eksterni harmonizer koji ima i pitch korekciju.

neutral 25.01.2012 18:46

Zahvaljujem, ali ja samo pisem na isti nacin kao i vi... pogledajte koji ste smajli stavili na vas predposlednji post i kako ste mi odgovorili za dirke u vezi ovog aranzera... i posle mi recite da se ja salim. Ja mislim da je na ovom forumu previse dozvoljeno nekim clanovima da pocenjuju druge. Na moje pitanje kakve su dirke dobio sam odgovor da su crno-bele... mislim sta da se kaze na to i posle sam ja neozbiljan i zbijam sale, ma kako... i sad odjenom pricate u mnozini kako vi na forumu hocete da nesto naucite... svi vi hocete nesto da naucite, a ja sam neki tamo... Ne znam o cemu se radi? Jel ja nekom smetam? Postavim temu na forumu, temu mi obrisete... postavim pitanje vi me ismevate, pa sam posle ja neozbiljan. I sad cete jos da mi pretite baniranjem... Stvarno ne znam, ali u sta se ovaj forum pretvorio, nije mi jasno. Kako god, stvarno nemam vise komentara...

Dell 25.01.2012 19:01

Sto se "baniranja" tice, tu vam ne moze prijetit svako, a i onaj ko moze, sigurno vam nece prijetiti nego vas na lijep nacin upozoriti. Ako mislite da ste isprovocirani necijim postom, onda to nemojte raditi javno, nego fino javite kome treba, a tema neka ide u pravom smjeru, da se ne bi morala kljucat ;)

neutral 25.01.2012 19:12

Dobro...onda da sacekamo februar, pa da se isproba BK-5. A valjda ce jos neki aranzer izbaciti...

Trenutno vrijeme na Forumu 00:06

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org