![]() |
Shvatio sam ja tebe potpuno, nego sam ti samo napisao sta je ustvari vazno a sta nije u svemu tome. A sto se tice ponovne prodaje, pa i ti si samo slucajno saznao da je to kao kopija a da nisi, bio bi u ubjedjenju da je original kao sto bi bio i onaj koji bi ga eventualno kupio od tebe, nisi znao ti, nije znao on a mikrofon radi li radi. Ama nece smak svijeta. Previse se dize prasina oko svega toga, taman kao da je u pitanju Rembrandt, a opet ti ponavljam, mozda je ta kopija cak i veoma dobar mikrofon, nisi se potrudio ni da ga pazljivo poslusas u radu, bio si i previse zauzet íspitivanjem porijekla. A na kraju... ko zaista od nas ovdje, sto na sto, moze da garantuje da je to stvarno kopija ?
|
pa jbg nama muzičarima nikad dosta opreme i stalno se nešto kupuje i nešto prodaje,pa zna se da je kopija zato što se zna kakav treba da bude orginal ako malo pokušaš da se informišeš :)
|
@tranzit: I na kraju, ni najmanje ne sumnjam u tvoje dobro poznavanje materije ali sumnjam u tvoje dobre namjere kada se obracas meni.
Ne bih se osudio da osporim tvoju strucnost i poznavanje materije, to sto mi neki put smeta je tvoj pedagoski pristup stvarima/clanovima...jedno je biti strucnjak u necemu,drugo je to znanje nekome prenjeti. Ameri kazu: "The tone makes the music", pri tome misle na "ton" kao trasmiter informacija. Pozdrav P.S. u sustini ne volim firme poput Behringer&Co, koje zaradjuju milione na racun drugih inovatora...koje milione svog budzeta potrose bas zbog tih inovacija! A ima ih puno...verujem da i sam znas. Znaci treba praviti razliku, Made in ? i "Copy paste" in ? |
Nemoj da me brisete, za shure mikrofone treba otici u ******* i kupiti jer je tu sigurno original i gotovo nema razmisljanja to je tako.
|
@iljusin
Kralj si, nema zbora. :) |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org