![]() |
Stoji uz mene dok sam na kompu. Slušam vazda neku muziku i kad me uvati želja da sviram,stroj se pali i ja udaram po sat vremena. Kad znam da vise necu svirat,stroj se gasi. Kratko joj treba da se "digne" pa mi nije problem palit i gasit nekad i par puta kroz popodne. Kolegin PA-800 se 2 minute pali i to me živcira pa bih možda tu klavijaturu držao uključenu da je imam.
Klavijature su napravljene da rade ili ne rade i te fantazije da nije dobro ovo/ono su priče za malu djecu ako se mene pita. |
Gasiti, nego šta. Pošto imam mali stan, ja svoju klavijaturu moram svaki put vaditi iz futrole, odraditi šta sam htio, pa ponovo sve spakovati...
|
Ja mog Tr kad upalim uglavnom ne gasim dok Yamahu nekad ovako nekad ne,nekad i po celi dan bude upaljena...Korgu mi treba puno da ocita pa ga negasim osim kad ga Eps ugasi posto dosta cesto nestaje struje.:-O
|
Takodje negasim,zato sto radim vise stvari u toku dana ,desava se da nestane struja a nisam sacuvao "perfomance" ,da po_izdis. :)
|
a jesi cuo za uredjaj UPS,to ti je prava stvar kosta oko 50e i drzi struju najmanje sat vremena,znaci nemoras se bojat ako nestane struje.jedino ako bas sad da nema duo vremena onda ,ali dovoljno da mozes pospremit postavke,
|
Ja gasim klavijaturu kad ne vježbam,ako me nema sat,dva,žao mi je da bude cijeli dan upaljena,nek se malo i ona hladi.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org