![]() |
Pa2x
Prodajem PA 2X vrlo povoljno...
uz njega idu i Spider stalak i kablovi.. shalim se naravno.... jako mi je zao zbog te tvoje situacije Neverovatno je na kakvom svetu mi zivimo!!! |
Sta da kazem... kao prvo krvica je moja..ja sam totalni idiot
Dobro je neko napisao da se takva roba ne ostavlja na zadnjem sedistu u kasnim satima.. Osim toga nemam ni alarm na auto Nemam ni serial number od klavijture zapisano Jedino ga mogu poznati po ogrebotina jer sviro sam ga prilicno dugo 2-3 godina ako nekako to oni ne maskiraju Inace je prijaveno sve u policii potego sam nekih veza tamo pokusavam i ko sto je milance reko preko lopovskih kanala pa videcemo Ako ima srece da se nadje bice dobro, ako ne, budimo zdravi i zivi p.s. treba da obrisem 2x u temu za klavijature sad imam momentalno samo Tr hahah u jebote kako se mizerno osecam |
Prvo preko lopovskih kanala,pa onda u policiju!Veruj mi....i to sto brze!!!!I naravno ponudis 500-1000 eura!
Kada sam naso klavijature,ovi iz policije su me molili da dam izjavu kako su oni nasli klavijature da bi im nacelinik policije povecao platu!A kad sam davao izjavu prilikom prijavljivanja kradje,oni su me ispitivali ko da sam ja ukrao klavijature!Toliko o policiji....:mad: |
Zao mi je ,steta....nadam se da ces imati srecu da ga nadjes....
|
Ljudi pozdrav..evo i mene...buraz ja sam ostao prije jedno 9 godina bez PSR A1000 nova izasla kostala 11.500 kn sad treba to prebacit u eure..neznam koliko je..2 vikenda odradio prodo sve iz kuce sto se moglo prodat nesto zaradio i jos mi pola para falilo posudio,,i dva vikenda sviro,,do dana danasnjeg nikad cuo di je sint zavrsio ,,znam ko je ukro prijavio policiji,priveli ga prizno je al sinta nigdje,buraz to me je vratilo nazad 5 godina,od tada nikad na zelenu granu to je financiska praznina,,,nemozes ju pokrpat nikako....
|
Druze sta drugo reci nego da mi je jako zao zbog toga sto ti se desilo. Zelim ti da sto prije nadjes svu tu opremu a ako je moguce i lopove. I nikad instrumente i opremu ne ostavljati u autu.
|
Malo pre sam cuo da su jos jednom clanu foruma skoro ukrali iz auta isto pa2x...
|
N°1 gde se to desilo?Mozda cujemo sta?!
Zalosno!Znam kako se osecas,meni je sredinom 90' ukradjena gitara,rucni rad,koja je kostala nekoliko hiljada maraka....znam kako se osecas!Strasno.... |
Mamu im ne hljebarsku...toliko od mene !!! Zao mi je kolega kao da se meni desilo...stoka lopovska!
|
Eto danas sam kupio novi 2xpro.
Imam svirke zakazane tako da ne preostaje mi nista drugo. Pa ako se stari pojavi bice dobro, ako ne, nek ide dodjavola, moze se i bez njega. Dao bog para dace i opet !!! Kolege budite mi zdravi i zivi i hvala vam na podrsci. Dodato: Citat:
Ovo ipak ne vazi opet je po staro...ziveli braco !!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org