![]() |
....
Citat:
Sto se tice gitarista obozavam sve sto ste naveli ali podrzvam Vaxtera sa odnosom tona i svirke.:D Mada bluz,rock i ostale pravce nebi trebalo mesati.Svako je u svom pravcu muzike jedan od najboljih. A uvu sa basom? I tata bi sine.=)) |
Verovatno ce vam delovati smesno al za mene su ovo muzicari vanzemaljci...:D
Saban Saulic i Mica Nikolic se nikako ne uklapaju u koncept i sadrzaj ove teme i nacin na koji je ona zamisljena. @Boss A tek ste se vratili na forum.Procitajte cijelu temu i uozbiljite se. |
Boss sinko,jos si mlad da bi shvatio prave muzicke vrednosti,mozda za jedno 15 god shvatis to! Evo ti ovaj primer da neko odsvira nogama sto neko ne moze sa rukama(ali stvarno nogama).Necu da potcenjujem nikog,ali Saban i pogotovo Mica Nikolic nisu vredni pomena u ovoj temi jer tu i ne pripadaju!! Pogledaj sva videa koje smo ja i ostale kolege postavili i shvatices mnogo toga,ko su muzicki Bogovi i vanzemaljci kao sto i govori ova tema...mozda ti se otvore novi vidici u muzici!:)
UZIVAJTE!! |
Ovo je stvarno umijece..Svaka im cast
|
da slazem se Zeljko prijatelju,imaju veoma talentovane noge!! :D
|
heheh bolje oni nogama sviraju nego ja prstima:lol:To samo pokazuje sta jedna vjezba sve moze da ucini neverovatno.Poooz
|
koje legende :) ovo ide u favorite
|
Moze nesto ovako onda?:(:(
P.S. Ne znam kako da ubacim da bude ovaj prozor sa videom nego dajem link... |
|
Milane ovo je "dream theater"...po meni najbolji muzicari na svetu!!
Dodato: ...pitam se dal ova dvojica da idu u cirkus,ili na koncert...prosto neverovatno sta bubnjar radi i kako svira. RESPECT!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org