![]() |
E moj Krešane ti si pravi jaran...De mi reci iz koje si države i gdje se nalaziš pa ako bude prilike Fićo,Mile i ja a možda još koji član Yu-midija dogovorićemo se pa da se nađemo onako na muzičarskom piću pa da se ispričamo i izbudalešemo...Pa onda ako bude vremena svako ponese po jedan sinth i kameru pa da nešto skupa onako zasviramo i snimio jedan clip...(dakle jedan ima ritam sekciju,jedan bass,jadan solo,jedan terce,itd...)I onda stavimo taj clip na YouTube i napišemo PONOSNI ČLANOVI YU-MIDIJA...Dakle s tim uveličamo ovaj naš prekrasni sajt na kojem smo se upoznali i spoprijateljili...Dakle svaka čast ovom sajtu i Miletu jer koliko sam ja dobio od ovog sajta više nikad neću od drugih i ne treba mi!...A Vlajkane ti dođi u društvo ali sa cjelom knjigom viceva da nas zabavljaš kako znaš i umiješ...Pozdrav!
|
@ Vlajko
Naravno prijatelju, uvjek si dobrodošao ! Pa zar si sumnjao da te nečemo primit ? Ajd molim te ... Ponesi samo prazan želudac sa sobom i suho grlo da to napunimo i natopimo :wink: A poslje harmoniku, bajs, gitaru i violinu i ožeži. Jebeš svirku na struju, pogotovo kad je bačva vina kraj nas i dok se prasac i janje peku na ražnju. @ Alix Prijatelju ja sam iz Hrvatske. Stanujem u blizini Zagreba. Ti si u Ljubljani. To i nije toliko daleko. Možemo se dakako vidjet i zaružit. Neka nas se skupi čim više, uopće nije problem da se zasvira i zafešta. |
Rekoh ja dan nama ovaj Kresa zlata vredi!;)
|
E to,to nam treba...Hajde ako se slažete da se skupimo par ljudi za jedan vikend pa unajmimo neku planinsku kuću ili slično i odemo negdje u planine ili negdje van grada pa sami uživamo....Dakle dužimo se,ponapijamo,odsviramo i opustimo ko nikad...Dakle sav ovaj životni stres,poso,pustimo kod kuće a ovdje se uživimo i vikendimo u raskošju...Ako to bude u Hrvatskoj ja mislim da će kolega Krešo da sredi kakve 2 hostese ili stevardese s kojima ćemo moći da se družimo,a ako ne,bar ćemo mi da se nasviramo,nažurkamo i odkačimo...Evo predloga pa sad kako napred-tema je otvorena...Pozdrav!
|
Ja sam za Alix, ali ima jedan mali problem.
Do 27.I 2007 su mi sve subote zauzete svirkama, a ima nešto i petaka i nedelja. To bi bilo najbolje kad bi nam se potrefili godišnji odmori preko tjedna. Ja sam zapiso godišnji od 27.XII - 8.I , ali imam posla. Svatovi, fešte, doček Nove ... Hebi ga, moram mlatit pare. Miodrag i Vaxter znaju radi čega :cry: |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org