![]() |
evo jedno kolo na harmonici
@emir totic to je forsip pesme pruzi ruku pomirenja od sabana saolica. Hvala puno svima |
bravo.....ala si ga odrmo!!!!
|
To je bilo iz treceg puta da sam ga odsvirao kako treba.:P Malo mi je losa slika, nisam bas neki ekspert sa ovim digitalnim aparatima, ali zvuk je ok. Hvala..
|
Preslusao sam sve tvoje snimke.
u globalu je sve dobro. imam jednu zamerku.Delujes mi u svirci malo nervozno i nisi opusten. ritmovi su ti uglavnom dobri. Poslusaj naseg kolegu @simkeres koji ti je dao savet da kad skidas nesto da se potrudis da skines sto tacnije. U principu,mlad si i treba jos mnogo da napreduje,imas potencijala i samo napred. |
Naravno, evo prva kritika. Da, zaboravio sam da pitam kolegu simkeresa na sta je tacno mislio kada je rekao da skinem sto orginalnije? Ne, samo sam se malo nervirao oko poslednjeg snimka, ovako sam totalno opusten. Da sam mlad, jesam, imam 22-e godine i vec se dugo bavim aktivno muzikom. Jednostavno, na tezgi se najbolje nauci. Nije sve u vezbanju kuci. Pozdrav
Postovano sa mobilnog uređaja |
Da, jos malo pa kao moj..:P Ej, kada se setim kako si lomio prste kod mene na klavijaturi kada si svirao ova kola.:)
|
Hehe, da..:P Jao, ubi me ta dirka..:P
|
|
odlicno Negovane...samo kad sviras bassove,sviraj malo opustenije,delujes mi pomalo ukocen...inace svirka za 10-tku!!;)
|
BRAVO NEGOVANE Cista 10+ odlicno sviras , dali bi mi mogo poslati to kolce vlasko u midi formatu . :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org