![]() |
Au al lepo ovo zvuci jel ovo na harmonici svirano ili?Mnogo dobre harmonike nemam reci a svirka extra,za ovo stvarno treba sesti pa zagrejati stolicu da se dodje do ove tehnike....
|
Kolega siemens to je harmonika neka sa yamahe sto sam pravio, obicna rom boja, samo nisam dodavao efekte pa vise lici na pravu harmoniku. A sto se tice tehnike ja verujem da bi i ti mogao postici to bez problema samo da ti ima neko pokazati neke stvari. Ja ti stojim na raspolaganju ako ti bude trebalo nesto oko vezbanja i ucenja. pozdrav!
|
Evo snimao me drugar jedan video u kojem sam odsvirao onu improvizaciju sa micinim klarinetom. Zvuk nije bas najbolji, snimano digitalnim aparatom. Cisto da vidite da je ono sto sam odsvirao mojih ruku delo :)
P.S: Par tonova sam progutao, snimano na prvu, hahaha. |
stavi i ostale videe :)
|
Odlično je.Zamolio bih te da okačiš taj klarinet na download.Strava je.Hvala,unaprijed i Pozdrav!
|
Stavicu i ostale snimke u toku dana da vidite kako sviram aranzer na prvu ;)... Nema lazi nema prevare hahaha... Salim se malo.
Makso ovaj klarinet sam ja stavio davnih dana u jednom od mojih prvih uploada, samo je ubacen u registraciju, pa ga mozes skinuti ovde: http://www.yu-midi.org/forum/downloa...o=file&id=4716 Ako ti ne bude odgovaralo u registraciji ( ne znam kako su registracije sa s700 kompatibilne sa psr 9000), ti mi javi pa cu ti poslati standardnu .vce boju. Pozzzz |
Super je!!! Opasno si odsvirao ovo, svaka cast :)
pozz |
Ma nema sumnje... To su ti brzohodni prsti :D ...
Samo nastavi tako... sve pohvale... |
Hvala,brate,ako ne može 9000 pro,moći će PSR 3000.Pozdrav!
|
Hvala vam ljudi na komentarima, mada sam ja licno samokritican i nikad nisam zadovoljan kako nesto odsviram, ali bar sviram uzivo, a ne na fajlove i time se ponosim, hehe.
Makso sto se klarineta sigurno ce moci na psr 3000 tako da se slobodno posluzi, i nadam se da si primetio tvoj ritam orjental sa kojim sam odsvirao pesmu, hehe. Inace kolega Makso je stavio opasne ritmove na download i jako ih cesto koristim. Evo i ostalih videa sto me taj kolega snimao sve uzivo, nema lazi nema prevare hahaha... izvinjavam se na komentarima, malo nas ponela yamahomanija hahahaha... |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org