![]() |
prvo poluvreme se moglo prespavati,dzaba sam sat navijao.bice bolje bice bolje
|
Citat:
Slovenija : Alzir najdosadnija utakmica do sada. Nisu zasluzili da budu ni u gledalistu ovog SP. Dodato: Malo se prevarih, nije 2 : 1 nego 1 : 0 za Ganu. Kako igrali tako i prosli. |
:mad::mad::mad:
Ne mogu da verujem,prvo poluvreme smo bili jednaki,u drugom su bili bolji oni malo,ali smo imali i mi sanse,al' Antic je u$rao jer je izvadio Jovanovica i Zigica,a na terenu ostavio Pantelica koji komotno moze da se vrati kuci!!sve mi mirise na scenario iz 2006-e!:( |
Pff izgubise:(
|
od uvek bilo i ostaje na balkanu:
kada protivnik ne moze da nas dobije, onda pobedjujemo sami sebe!!! Steta... |
uhhhh,niko ne moze da me iznervira kao ovi nasi,na prvenstvu ne moze da se desi nijednom da ne dobijemo crveni kartaon,da ne napravimo penal.........:mad::mad::mad:
|
2006g iz Nemacke su bezali nekoliko nasih fudbalera (SRB)...
Sad je na redu selektor R.Antic, to bi bilo najpametnije za njega :mad: Ovo je bruka i sramota :( Samo mislim da cemo protiv Nemaca da odigraju dobro,jer nemci ne umeju da igraju usporeno i pezionerski kao mi, zato cemo da ih zbunimo i pobedimo :lol:=)) |
@tranzit
Znam tacno sta sam gledao. Prvo poluvreme sve akcije na Srbiju su bile tacne i osmislene, jedino zavrsnica je uvak propadala. Igralo se dosta timski, al uvek neko zezne stvar kad treba da se sutira. Za razliku od Ganu, onaj Boateng se samo istaknuo u napada, al igrao je sam, dok su drugi zjapali sta ce da uradi. E drugo poluvreme se promenla situacija, sto i razumem. Nije lako igrati kad dobies crven karton pa cak i penal, igraci se razocaraju, izgubi se optimizam. A ovi od Ganu su tu videli sansu. |
Da su stavili panj na sred terena manje bi se lopta odbijala od njega nego od onog Pantelića!!!
Šta reći... |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org