YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Sport (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   SP u Fudbalu 2010 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=11942)

mladenkom 13.06.2010 16:57

prvo poluvreme se moglo prespavati,dzaba sam sat navijao.bice bolje bice bolje

tranzit 13.06.2010 17:02

Citat:

Originalno postovano od acekorg (Post 136269)
Dosad, za prvo poluvreme, srbija se bolje pokazala :)

Koju si ti utakmicu gledao, pa nijedna akcija Srbije da valja. Sve sto su uradili bilo je iz standardnih situacija. Gana sigurnija i bolja za sada. Prognoza: 2 : 1 za Ganu ako ovako nastave.

Slovenija : Alzir najdosadnija utakmica do sada. Nisu zasluzili da budu ni u gledalistu ovog SP.
Dodato:
Malo se prevarih, nije 2 : 1 nego 1 : 0 za Ganu. Kako igrali tako i prosli.

misa1265 13.06.2010 17:59

:mad::mad::mad:
Ne mogu da verujem,prvo poluvreme smo bili jednaki,u drugom su bili bolji oni malo,ali smo imali i mi sanse,al' Antic je u$rao jer je izvadio Jovanovica i Zigica,a na terenu ostavio Pantelica koji komotno moze da se vrati kuci!!sve mi mirise na scenario iz 2006-e!:(

zeljko 13.06.2010 18:00

Pff izgubise:(

aleksandar72 13.06.2010 18:16

od uvek bilo i ostaje na balkanu:

kada protivnik ne moze da nas dobije, onda pobedjujemo sami sebe!!!

Steta...

mimiki 13.06.2010 19:09

uhhhh,niko ne moze da me iznervira kao ovi nasi,na prvenstvu ne moze da se desi nijednom da ne dobijemo crveni kartaon,da ne napravimo penal.........:mad::mad::mad:

2661 13.06.2010 19:10

2006g iz Nemacke su bezali nekoliko nasih fudbalera (SRB)...
Sad je na redu selektor R.Antic, to bi bilo najpametnije za njega :mad:

Ovo je bruka i sramota :(

Samo mislim da cemo protiv Nemaca da odigraju dobro,jer nemci ne umeju da igraju usporeno i pezionerski kao mi, zato cemo da ih zbunimo i pobedimo :lol:=))

Ace 13.06.2010 19:22

@tranzit
Znam tacno sta sam gledao. Prvo poluvreme sve akcije na Srbiju su bile tacne i osmislene, jedino zavrsnica je uvak propadala. Igralo se dosta timski, al uvek neko zezne stvar kad treba da se sutira. Za razliku od Ganu, onaj Boateng se samo istaknuo u napada, al igrao je sam, dok su drugi zjapali sta ce da uradi. E drugo poluvreme se promenla situacija, sto i razumem. Nije lako igrati kad dobies crven karton pa cak i penal, igraci se razocaraju, izgubi se optimizam. A ovi od Ganu su tu videli sansu.

Vule 13.06.2010 19:33

Da su stavili panj na sred terena manje bi se lopta odbijala od njega nego od onog Pantelića!!!

Šta reći...

tranzit 13.06.2010 19:37

Citat:

Originalno postovano od acekorg (Post 136283)
@tranzit
Znam tacno sta sam gledao. Prvo poluvreme sve akcije na Srbiju su bile tacne i osmislene, jedino zavrsnica je uvak propadala. Igralo se dosta timski, al uvek neko zezne stvar kad treba da se sutira. Za razliku od Ganu, onaj Boateng se samo istaknuo u napada, al igrao je sam, dok su drugi zjapali sta ce da uradi. E drugo poluvreme se promenla situacija, sto i razumem. Nije lako igrati kad dobies crven karton pa cak i penal, igraci se razocaraju, izgubi se optimizam. A ovi od Ganu su tu videli sansu.

Sad sam jos sigurniji da nisi gledao pravu utakmicu. Da nije bila mozda neka repriza iz kvalifikacija ? Kakvo prvo poluvrijeme, kakve akcije kakvi bakraci. Nije tu bilo ni A od akcije. Crveni karton se zaradjuje kad se napravi faul a i penal se dobija po zasluzi. Inace je nama uvijek neko drugi kriv.

Trenutno vrijeme na Forumu 05:25

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org