YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   E-A7 Expandable Arranger (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=28729)

Boban010 23.02.2016 00:21

Trebalo bi da je u Style composeru u Micro modu u traci za ritam gitaru.Ako nemas taj parametar kada pregledas traku onda ides na Insert event pa odaberes Alteration mod.
Ovaj vrlo koristan parametar mozes da postavljas i u drugim trakama,za bas recimo...

boomerang 23.02.2016 00:27

Kako funkcioniše taj Alteration mod? Ja sam u Style composeru išao na edit pa transpoze na -12 i onda dobijem debeli bas na e tonu. Medjutim ako hoću recimo da mi svira bas u oktavama recimo neki disco, on mi ne svira oktave kroz sve tonove nego samo jedan dio, ostalo svira isti ton

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока

Boban010 23.02.2016 00:35

Alteration mod ti odredjuje kako ce da svira melodiju u toj traci,odnosno odakle-najnizi ton dokle-najvisi ton.
Moras u Micro modu pregledati bas traku da li ima parametar Nereast ili Degree,pa onda ako je Nereast promeni na degree i postavi prvi parametar 28 a drugi 127 i onda ne bi trebalo da ima problema.

boomerang 23.02.2016 00:38

Ok.hvala ti. Sutra cu to odmah da isprobam. To mi je oduvijek smetalo a nisam mogao nacackati gdje se to nalazi.

Boban010 23.02.2016 00:45

Nema na cemu,ajde sad korisnici E-A7 nastavite ovako i pisite o problemima i insistirajate na resavanju istih kako vas ne bi ostavili na cedilu,kao nas korisnike BK-9.:((

boomerang 23.02.2016 00:51

Imao sam dodira sa bk9, to je dobra klavijatura, ima recimo više Mfx-ova nego ea7. Čini mi se da ima i reverb i delay u masteru. Dok to nema na ea7.

tihi05 23.02.2016 01:10

Ako nas tko slusa i cita uopce :)

Bilo bi dobro kad bi se omogucilo dok pritisnem value + i - zajedno da resetira na 0 .

I jos jedna stvar mi fali a to je zakljucavanje lower trake !
Dodato:
i sortiranje stylova u user banci po abecedi

i i pretraga UPG pomocu pretrazivaca ...

Sve je pitanje sotware-a i nadam se da bi se dalo doraditi i update-ti.

Boban010 23.02.2016 01:32

Nista ne brini i cita i slusa! [-O< =))
Posteno ste platili,sad insistirajte da to funkcionise kako treba!
Samo napred!

tihi05 23.02.2016 12:29

Pa ovo gore bo dosta znacilo svakome ne samo meni a rijesava se sofverski.
Vjerojatno to ljudi koji rade znaju i mogu jedino se bojim da nece te i slicne sitnice staviti u ea8 pa ponovno mutit vodu !
Vidis kako bi tebi Bobo recimo bilo super da mozes koristiti materijal kiji si godinama mukotrpno i pazljivo radio na GW8 !
A ne sad moras sve iz pocetka umjesto da samo dotjeras na novoj roland masini !
Iz toga razumijem potpuno tvoju ljutnju na Roland !
Nadam se da ce se drzati na dalje neke postenije logike i trgovine ! Hvala !

boomerang 23.02.2016 14:28

Citat:

Originalno postovano od Boban010 (Post 287453)
Alteration mod ti odredjuje kako ce da svira melodiju u toj traci,odnosno odakle-najnizi ton dokle-najvisi ton.
Moras u Micro modu pregledati bas traku da li ima parametar Nereast ili Degree,pa onda ako je Nereast promeni na degree i postavi prvi parametar 28 a drugi 127 i onda ne bi trebalo da ima problema.

Nemogu da nađem u micro editu, jedino ima u Track edit, pa Global chang i onda tu ima Alteration ali nemogu ništa da ga mijenjam ili uticem na njega mada ima isprekidane crtice gdje bi kao trebalo da se mijenja vrijednost, ali meni nece nista da promijeni. Možda ima jos neka caka, ako je neko provalio foru na ea7 nek nam javi.

Dodato:
Našao sam da može na Acc-ompima, ima Alteration Nearest i Degree, medjutim to mi neda na bas traku.

Trenutno vrijeme na Forumu 07:07

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org