![]() |
Sta reci,osim i ovo je super.Svaka cast majstore.Pozdrav
|
Marko, svaka cast! Ti si pravi moderan momak, za uzor mnogima. Cenim tvoj rad i energiju, a dovoljno je samo jednom da covek uzivo cuje i vidi tvoj nastup i reakciju publike i da postane tvoj fan. Mi smo imali tu srecu da na tvojim spektakularnim nastupima budemo u vise gradova i zbog toga se uvek obradujem kada postavis novi snimak. I ovaj sto sada slusamo je pokazao ko si ti Marko Veliki !!! Puno pozdrava iz Beograda....vidimo se od kraja jula u Budvi, gde cemo biti mesec dana.
|
Marko je najbolji primer i moze da sluzi kao uzor svima za OneManBand!
Marko bas volim sto si postavio i onaj snimak sto rece Sale da ti bas i ne lezi,ne mora pa sve da bude savrseno a i cisto da mi ostali smrtnici ne bi nabijali komplekse nize vrednosti.:lol: Veliki pozdrav za velikog profesionalca! |
Zeks,Bobane fala fala :)
Zveki ako Bog da zdravlja naravno da se vidimo i ovog leta negde po belom svetu :) Uvek je odlican osecaj videti i provesti neko vreme sa dragim ljudima i pravim prijateljima!Ako prolazite korz Np javi mi ranije pa iskombinujemo neke cevape i tako nesto :) |
Svaka cast druze sve na mestu...Takodje imam od skoro ve-20...Imao sam i voice works,voice live...od tc ....Al Roland zaista postavlje neke standarde sa ve-20 sam odusevljen.....:)
|
Evo da podelim sa vama novi singl koji sam zavrsio pre neki dan i kome se svidja moze da glasa za ovu kompoziciju pod rednim brojem 8. na ovom linku!Glasanje traje do sutra uvece i kada krece festival a uz put i mozete da komentarisete sta vam se dvidja a sta ne ;)
http://www.starigradfest.rs/index.ph...keta&do=glasaj <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/aioB4wqi5TM?list=UUgV6eSK2ioKdKGRbrUTXTKw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Palceve gore brate, imas dobru pesmu, dobio si glas ;)
Meni je "Zauvjek sam" bila malo lepsa... jbg ukus je valjda u pitanju :D Zelim ti uspeh na festivalu. |
Srecno na festivalu Mare;)
|
Super je Marko, dobio si glas i od mene ;)
|
Druze i od meine si dobio glas..Super ti je pjesma i tekst mi se bas svidja.Dobro otpjevano nema sta samo tjeraj tako dalje,bice to hitcina.Po mom misljenju da meine neko pita je vec hit ova pjesma.Super,super.Pozdrav drug
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org