![]() |
gitar , kako da joj pevam tercu , kad mi otese mikrofon ,,,, ma bila jaudicija , ima toga jos ... hhahahaa
Dodato: Hvala markane , ziv bio .... upravo se krcka jedna dvojka , kao kad svira joca king , znaci njegov bas i ona gitarica kontra , i naravno i kontra bas sa kontrom mide viola , i naravno slag na tortu onaj vuuuum hahahaha ,,,, trebalo bi da bude ekstra , ... Dodato: makl Bas ... deki bas Kontra .... dzada bas druga kontra ,,, draif zatim tu je i jedan strings i t d , opasno radi na razglas |
Namenski ritam
1 Privitaka
Radio sam namenski ritam za pesmu Kako ti je kako zivis ,,, heheheh opet pevadu gosti sa mojim pevacem , on je pocetnik , al se trudi , plus svira i klavijature i moze i terce da peva . Malo se cuje krckanje i sumovi , to je do kabla od mik , naravno i od kenona , jel je bilo , daj meni , daj meni ... audicijaaaaa
|
Dvojka srbija demo
1 Privitaka
Dvojka srbija demo
Dvojka koja se jos obradjuje , septim deonice i prelazi i break . I sa osnovnom durskom deonicom , i bez prelaza i break , zvuci solidno . Poslusajte i kometarisi te . hvala ... ako vam se svidi , postavljam je na downoload .. hvala |
Zaheban ovaj forspil kako ti je kako zivis gagane haha ? 😂
Zezam se malo, fino radi Tyros, svaka cast :) Poslano sa mog L500S koristeći Tapatalk |
mnogo bi bilo lepse kada bi ove pevke mogli i da vidimo.....tek onda bi bio pravi dozivljaj.
|
Hehehe neso , al nece da se eksponiraju , one to pevadu za svoju dusu
|
Steta,a bas bih voleo da ih i pogledamo a ne samo da ih slusamo.
Tvoji ritmovi su kao i uvek odlicni,lepo ti to pakujes.;) |
Moram po ko zna koji put pohvaliti Gagana,poslao mi je nedovršenu ovu dvojku(po meni ne treba ništa više),stvarno je dobra ali neću je kačiti na dwn,ne bi bilo fer.Ja mu se javno zahvaljujem i u ime svih Yamahista kojima treba prava dvojka,jer ne sumnjam da će je Draganče postaviti u DWN.
|
Ja i sax
1 Privitaka
Ja i saxafonista , zagrejavanje pred nastup , ja sviram tzros 2 snimak je direktno sa razglasa u komp
|
Nema komentara ... hm il je lose , il je dobro
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org