![]() |
Drago mi je, obicno ljudi tesko prihvataju kritike a meni nije namera da se zamerim a, takodje, ovo ne znaci da bih ja eventualno otpevao ista bolje :)
Pozdrav!! |
Super je ovo..Svako ima neki svoj stil koji mu najbolje lezi i po meni i ovo je Marko prilicno dobro odpjevao a pogotovo odsvirao.Prema tome Marka bas zbog Toga i cijenim da sve svira i sve pjeva nesto i ne legne ali covijek odradi svoj posao bolje od mnogih koji se npr.bave samo narodnom muzikom a mnogo bolje odpjeva i odsvira od njih..Za zabavnu muziku ne treba ni da komentarisem.Jedan od najboljih na Yu-midi.Pozz
Dodato: Posebno mi se svidjaju njegovi snimci i odnos jacine muzike i vokala a i kvaliteta,iako je puno snimaka ili cak sve odradio uzivo..Mogu zamislit kako bih bilo to sve u studijskom kvalitetu..Svaka cast Markane i lijep pozdrav |
Zeks hvala buraz ;) Tek sad sam video da si komentarisao u temi :)
Evo neki novitet . . . Vokalist je Boss Ve20 i efekti su takodje sa njega ;) <iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/gEsUUus-osw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
mislim da ova pesma ti je bas legla ali meni se dopada generalno tvoj sound vokala i sajzera samo mi reci na kom mikrofonu si odpevao ovu pesmu i na kom mikseru radis
|
Daljinac Shure Beta58a ali ona glava sa dugackim navojem Drska Shure UT2 a baza Shure UT4 a mikser je Allen&Heath Zed24 a efekti su sa Boss VE-20 kao i prateci glasovi ;) Malo je jaci gain jer sam morao da pojacam celukupnu muziku jbg jer mi je sala bila full puna pa sam bas gurao do miksimuma koji sam mogao da izvucem :)
|
Mare reci mi po tebi,jel ovaj boss ima bolje efekte od tc na pa3?pozz
|
Opasno mi se svideo Reverb sa Boss-a,tako dobro drzi i nosi dok se peva da to nije normalno!Ja ne koristim neto preterano mnogo efekata na glasu ali sve u svemu kad se sabere na svaku svirku nosim Ve20 :)
|
Citat:
|
Nema sta TC mi je inace jedan od omiljenih brendova i to je visoko profesionalna firma ali u ovom slucaju mi bolje radi posao Boss VE20 nego ovaj Tc i klavijature!Jednostavno mi masnije radi i jeste da mi je teze da rukujem sa njim samim tim sto je externi uredjaj ali vec sam navikao :) Evo objasnio je inace stanje stvari g-din tranzit :)
|
ok drugari hvala na odgovorima...pozz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org