![]() |
Auuuuu jbt.otisao sinoc poslije gostiju u kafanu dalje:lol:Ucejfio malo i nije mi bilo dosta i otisao u kafanu dosao jutros u 5 a hendi mi ostao na hodniku i tek sad vidjeh da je tamo,zbog toga nisam cuo da si zvao hehehe...Mada i spavao sam danas do 4 a poslije su dosli ostali clanovi porodice koji nisu jucer bili..i ja sam se cudio da nisi nazvo a nisam zznao da mi hendi ostao na hodniku i nisam cuo...Cucemo se jos.Pozzz druze
Evo je sad zena rjezi na mene nije joj pravo,a ima i pravo |
Heheheheh tisi legenda, sta bi jel ti odsvira ovaj gitarista jos nesto?
veliki pozdrav. |
Nije se jos javio mozda vec svira i komponuje...Vidjece mo
Bio sam na muzici sinoc ovdje u jednoj kafani,a sad kad pomislim ovako trijezan sta sam uradio nije bilo uredu da odem:DZena ljuta sad i koliko ja vidim veceras mi se pise na podu da spavam:lol:Bice dobro ako mi bar dozvoli da legnem na pod blizu nje a ne da kaze mars 5 metara dalje hehehe Dodato: Jedna od mog imenjaka probao,mada mi glas jos nije dosao skroz sebi od prehlade,ali nema veze bice drugi put mozda bolje..Poslusaj te http://kiwi6.com/file/2vzycha0ah http://k007.kiwi6.com/hotlink/2vzych...oksimovic_.mp3 |
Ala si promukao,bas se cuje.manje vina manje vina,cuvaj glas.
|
Ma "neka mesi nista nece da mu skodi"!:lol:
Pozdrav Zeljko! |
Ma ne pijem vino.Ja pijem pivu i rakiju:DNeznam sta je dosao iz kafane ono jutro i jedva sam pricao hehehe...Danas mi malo bolje bilo,pa reko da probam ovo,ali izgleda jos nije bas najbolji glas mada je kod mene svakako glas otisao od cigareta,samo siguran sam da sam ovo mogao i bolje malo da odpjevam...Nema veze treba samo da pomislite da je Zeljko mozda i htio da malo bude ono kao promukao glas u izvedbi i to je to:lol:I ne mora da bude kao kod joksimovica,ovako ne treba da se boji da ima puno konkurenata heheh..Pozdrav za moje drugove
|
Vlado Kalember :D Pohvale, druže, mi mladi super napredujemo :D
Sent from my Alcatel OT-990 using Tapatalk 2 |
Da li neko zna sta je pisac ovim htio da kaze,ja stvarno nista ne razumijem:lol:
|
Hehehehehe zeljko jesi mu dao po vinu svaka cast,to care za sve pare.
veliki pozdrav |
Heheheh.Idem danas kod rodjaka koji zivi ovdje u Schondorfu nekih oko 40 km od mene dalje jedno selo na docek nove.Tako da ovom prilikom zelim svim clanovima Yu.Midi sve najbolje u novoj 2013-toj i da se lijepo provedete za docek sa svojima,a za one koji rade puno para da zarade:DA najvjerovatnije cu se jos javiti posto ima i tamo internet..Pozz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org