![]() |
8.Mart dinca Mira i Nesaband
evo jedan kratak snimak svirke uzivo iz restorana Jezero na adi ciganliji od juce.
Dodato: Ja i Topalko jednom rukoms viramdrugom snimam tako da je snimak jako kratak |
Svaka cast ;)
|
Opaaaaa Miki,koja je ova plava pevaljka,kako ja da ju ne znam?
Neso jesi li svirao "Jorgovane" ili je fajl? |
stvarno doktorski odradjeno........... svaka cast doktore...
|
@boban010
svirao sam jorgovane,a ova mal plavusa je jedna od grandusa,mislim da se zove Mira Mirkovic ako se ne varam. ritam je onaj Beat rb sa rolanda G800 koji sam konvertovao,malo ga nasminkao i to je to! Pa Bobane,valjda se cuje da sviram,cuju se greske a to kod fajla nema:lol: A snima nas moja pevacica koju ti obozavas.:-" |
Evo ovako....Sto se tice ove zadnjih snimaka nije lose odsvirano ova pjesma jorgovani....Ako su ovo grandovci pjevaci onda mogu samo da kazem da sam cuo puno boljih koji nisu nikad pjevali u grandu...Nije lose moze se slusat sto je najbitnije,ali mislim da je ova pjesma jorgovani bila malo visoka za pjevaca sto se dalo i vidjeti na njegovoj grimasi na jednom dijelu u snimku...Po meni je ovo bolje 100 puta odpjevala pjevacica od njega heheh.
Drugu pjesmu ne bih da komentarisem jer mi se nije nikako svidjelo kako je odpjevana...svirka je ok....Pozdrav i samo nastavi tako i postavi nesto sto ti pjevas |
Realno svirka deluje kao tipicna pocetnicka svirka, bez ikakvih vodjica sto je prakticno nedopustivo i nezamislivo, samo aranzer bije i to je to.
|
**
@dukiii
Bilo bi prikladno kada bi ste vase tvrdnje argumentovali i nama malo pojasnili sta biste vi korigovali na ovim snimcima ali objektivno...ovo sto ste napisali je baljezganje pa vas molim da se suzdrzite ovakvih komentara.Ovo vazi i za vas i sve ostale forumashe bez izuzetaka. |
Lepo
|
Super ste :x a i burberry dama B-)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org