![]() |
@mimiki
brate, ako si neki predstavnik tuborga, onda samo treba da ga malo demonstriras a ne da ga popijes :lol: sigurno si unistio celu gajbu :D |
ja sam ti strucnjak za unistavanje gajbi tuborga:) desava se =))
Dodato: najveci predstavnik u na mojoj teritoriji i sire vise volim tuborg nego vodu=)) |
Ljudi moram veceras za bosnu radi licne karte posto ne mogu da napravim za cerku pasos ako nemam licnu,novi zakon a da mi se ide za 3 dana pa ponovo nazad,ne bas.
Sta da radim,mora se zakon je zakon,ako treba i u vatru da skacem samo neka kazu,Hehehehe. Pozdrav i sve najbolje za muzicare. Zeljko |
Ma hajde kolega, zar nisi pozelio rodni kraj.. ovako lijepo ovdje, hehe
Pozdrav |
Jasta sam nego pozelio zemljak ali mo krivo da je samo radi licne i tako kratko posto se moram odmah vracati radi poala,to je to sve ispalo neplanski i bas kad covijek nema dovoljno novca.pozz
|
Ma dobro opet ima i sreca u nesreci, da si recimo prije samo mjesec dana trebao licnu da vadis ovdje morao bi komplet godisnji odmor da iskoristis, ja predavao dokumente za pasos 4 dana, ne moze se na red doci.. hehe Pozzz.
|
Uhhh nije valjda da je tolika guzva a bas mi je to nesto sto najvise mrzim,cekat u redu.Mada imam neko malo poznanstvo dole pa ako bude guzve 20 eura u dzep i prvi na redu samo sto nije red radi drugih ljudi
|
"Propada " mi koljeno,kleca .
Samo od sebe,bez najave. |
Obavezno kod ortopeda na pregled!!!
Ja imam negativno iskustvo sa koljenom a najviše sam sam kumovao tome neodlaskom na vrijeme kod doktora...:(|) |
upala krajnika. pijem klavocin onaj od 1 grama. a moram pjevati svadbu večeras i sutra. dosad(prije par godina) sam radio 2 puta pod temperaturom od 38-39. nadam se da ću izdrzati.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org