![]() |
Ni ja nisam video da je nesto uradjeno povodom toga,dakle nista od terci.....
Favorite tones i Favorite performanse su lepe "novine" ali izgleda da nam opet izostaje jedna od najvaznijih funkcija..... |
Ne videh koliko ima favorit mesta za boje i performanse?Izgleda mi da nije isti broj favorita kao sto je na GW-8 ili se varam?
|
Neso koliko sam ja skapirao broj favourit - a je neogranicen.
|
Nesto mi tu nije jasno oko tih favorita,meni se cini da ih ima samo nekoliko a mozda posto ne znam engleski lupetam.Jesi uradio update?javi
Dodato: nadam se da ce se uskoro ukljuciti i kolega @Morison da ovo malo razjasni. Dodato: Sad sam ukapirao,uz jedan performans imas 10 favorit tonova ali sa istom postavkom ekvilajzera i ostalog sto bas i nije dobro. |
Na Bk-9 "Favourit" funkcionise po principu, da, nalazimo se u perf. listi, kada pritisnemo taster Favourite, svaka performansa dobije svoj broj, od 1-8, jednim pritiskom biramo performansu, dok tasteri 0 i 9 sluze za listanje strana, 0 navise, 9 nanize, ovako to funkcionise na Bk-9, koliko sam shvatio tako ce biti i na Bk-5. Nisam stigao Neso da odradim update zbog obaveza, nadam se da cu uskoro.
Nesto slicno je odradjeno i na Fantomu, tj. nacin biranja boja, tj. performansi. |
Kao sto sam rekao imate i Favorite tone i Favorite performanse-to je ovo zadnje sto je calevh napisao.Dakle otvoris jedan list performans pa pritisnes taster numersic i zadrzis i onda se dogadja neverovatna stvar!Erik postaje Bananamen!=))
Zezam se,onda pocnu da trepere skoro sve moguce lampice na BK5(na brojevima i jos par njih) i onda birate: od 1 do 8 su performanse na ekranu a uz pomoc 0 i 9 krecete se kroz listu. |
Boki tomi deluje i suvise komplikovano,ili mise cini.
|
Pa nije bas...Ovo je proveren sistem kao kod Yamahe registrations samo su ovde performanse..
Moze se reci da je i jednostavnije nego kod Korga je ti je sve odmah iznad desne ruke a ne na ekranu i menja se pritiskom na taster.Taster je taster a abrakadabra je za u cirkus!:lol: |
Upravo tako Boki, na to sam i mislEo, :lol: Jako je zgodno, probao i bas mi se svidja. Imas Favourit - a koliko imas i performansi.
|
radi roland i danju i nocu
Dodato: bem ti ove novotarije,trenutno probam da posaljem post sa nekoh Iphona i uspelo mi je posle pola sata,=)),sad pisem sa mog laptopa.izvinite sto sam malo otisao u Off Dodato: Sutra kupujem dve kile banana pa pocinjem da favoritujem moj BK-5 :lol: Malo se naravno salim ali cu sutra malo vise da se bakcem sa tim pa cu vam reci moja zapazanja. |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org