![]() |
Dragane,provwreno dobro,ali,akde brate promeni ritam,idemo "rumba","sa-sa"...dvojke su ti najjace-sviram na njima.
|
Dobro vece muzikanti
Nesto sam otpevo i odsviro sa novom drajf dvojka , ritam ... bas me zanima , vasi komentari ;)
https://www.youtube.com/watch?v=yHp_BTGpTcc#t=14 |
Znaš dobro sto ja mislim o tvojoj svirci i ritmovima i svim tim :D
Odlično :) Sent from my iPhone using Tapatalk |
Snimak sa zive svirke
1 Privitaka
Snimak sa zive svirke , harmonikas sax , i pevacica , ja sam pevo terrcu i radio sa aranzerom , koristio sam drajf dvojku , bas me zanimalo kako radi u orcestru . Zelim da cujem vase komentare , vezano za ritam dvojka drajf , brekove sam odsviro rucno sa sinhro start opcijom , naravno radio sam sa psr 1500 yamahom . ;)
|
Meni je ovo odlicno gagane,samo napred i zelim sto vise posla da imas.
|
Hvala Aco .. zelim i ja tebi takodje isto ..
|
Samo napred brt moj.
|
1 Privitaka
Musko mi se rodilo
Evo malo da postavim i ja koji snimak , ovo je sve snimano na prvu ... heheh spremam se za svirku kod prike , sace rodjenje deteta ,,, jos ako je muskoooo . bice para .... |
Sa tyrosa
1 Privitaka
sa tyrosa 2
Moj prvi demo sa tyros 2 klavijature jedna meni omiljena pesmica i naravno moja dvojka , takodje i moja sempl terca sopran guerini . cisto da prokomentarisete . a moro sam i da zapevam heheh. Inace tyros sintovi su ekstra , ali kada im se sredi master eq i master compressor to treba tako da radi kako kad se odradi mastering za cd numere na diskovima .... mislim da sam delimicno uspeo , ocenite .... ;) Pesmica je od Nedeljka Bilkica ,, Ti si sve sto imam ,, Na solo ne obracaj te paznju ,,, malko dok se naviknem na tastaturu a i zeza me kontaktna ploca gde nalezu gumice , treba da je ocistim , ko zna sta sve ima ,,, Klavijatura je uzeta koristena |
Stari majstor,i dr za Yamaha aranžere,konacno se docepao Tyrosa!!!Samo napred!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org