![]() |
Potpisujem romaria s tim da ću reći svoje mišljenje ukratko:
Nemojmo o pjevanju jer je pilot snimka,kad se uvatiš muški oko demo snimke u kojoj ćeš do detalja otpjevati,onda ćemo... Svirka jako dobra,akordi i solo također. Tekst je po meni 85% dobar s par pomalo "jeftinih" rima koje odnose onih 15%. Svejedno,debelo prolazna pjesma. Svaka čast. :) |
Hvala kralju ;) Jebiga, pjesma jeste ozbiljnija od danasnjih, ali nije ni na razini Jesenjina ili A.B. Simica, jer je za sire narodne mase, zato par jeftinihi riba, pozdrav za tebe ;)
|
Evo inspirirao me Kabi da se i ja okusam u komponiranju juznjackih stvari. Tako sam jedan instrumental, sve sto cujete je sa pa50. Na trecoj repeticiji nesto malo kida kao, ali rijesicemo to ;)
|
bravo Dell,lepa svirka i super boja
|
Dell zvani "Juzni Orkan". Imas pozdrav od Mice Nikolica i Cire. Nije to lose, ide to tebe, cuje se skola... a skola nije zajebancija... nego sto stavi mono snimak, znas da ne cujem u mono formatu. Samo polako... trazicete vi autograme od Della, a pogotovo ako nastavi da komponuje.
|
Pozdravi i ti njih i reci im samo nek nastave vjezbat :lol: Hvala Tranzite i Djomla, sta da kazem trudim se i trudicu se ;)
|
Odlicno zvuci, svaka cast !
|
hvala puno prijatelju ;)
|
Odlicno Dell,lepa ideja i dobro zvuci PA50,mozda bi samo promenio boje sa pocetka,da bude neka koja nije za "ispod satora" a i par momenata sa naglasenim tarabukama nije na odmet ipak je cocek u pitanju.Na trenutak mi se ucinilo da ima poznatih motiva iz JV ali i da jeste tako,vrlo je tesko da smislimo nesto novo a da se dotaknemo njihovog rada.Kako god bilo lakse je nama da kritikujemo nego tebi da smislis nesto sto vec nije snimljeno.
U svakom slucaju impresivan je tvoj trud i rad na kreiranju neceg boljeg od ovog sto imamo trenutno na estradi. Veliki pozdrav i samo napred! |
Boga mi ovde na demo su poceli da sevaju pravi snimci.Ima sta da se cuje.
Dell,imas talenta,dobro si sve odradio i samo tako nastavi. Mozda jednog dana vidimo potpis na nekom aranzmanu gde pise tvoje ime. Nemoj onda da se uobrazis;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org