![]() |
Vule od sad te zovem Ibrica Jusic :D
|
**
@marco7
lepo si to sredio.:) @grandia Kako bi se covek na tebe naljutio :D @Vule pa ti nisi spominjao da si ovolika gromada.... neces vise da rastes jel de.........? :lol: |
Dell baci pogled u levo donje cose pa ces videti da je naspravm Tv-a trosed a sa desne strane dvosed ;)
|
Vule videcemo u septembru kad dodjem kako si ga izdresirao :)
|
@ Maki
Brate sluša ko robot ali je sklon korupciji...lako ga je podmititi sa nekom klopom a tada ne poznaje nikoga :lol: @ Gega 196 cm i skoro 120 kg...pa Brate sećaš se da sam tražio XL majicu sa minimum tri X :lol: Zato hvala Bogu nikad nemam problema u kafani,obično sam medju trojicom-četvoricom najjačih :lol: Maki,Milanče i ja kad bi napravili bend niko ne bi smeo mrko da nas pogleda :lol: Šalim se... ...a i Vaxter bi mogao slobodno u orkestar,i on ima potrebne gabarite da se kvalifikuje :lol: |
@ Vule je li ovo tvoj brod iza:confused:,ako jeste mogao si da nas (forumase) provozas:D
|
@gega
Nije Vule toliki,nego se slikao sa malim psom i velikim brodom!!!! :D:D |
:lol:bravo milance..
|
Vule, jel ides u teretanu mozda?
|
**
Radenska tre quore.?:lol:
|
Vule ti osedeo kao i ja....Lijep stalak taman za pivce ili jos neki uzo...Pooooz
|
Ne pijem ja te bućkuriše...samo domaća radinost ali proverena :lol:
|
@Vule, probaj malo teretanu, rekreativno, imas dobar temelj, mogao bi dobro da se uradis...
|
Brate,kad nisam do sad i neću...možda malo da radim na skidanju stomaka i "pištolja" sa strane da se ne zapati previše al ne bi da se pumpam. I ovako sam ko brdo,još kad bi se napuc'o...bruka...morao bi kroz vrata na kant da prolazim :lol:
Hvala na predlogu u svakom slučaju :) |
Kako mocan stalak za kljave... Kad ga budes baco javi gdje ces :D
|
nov je :lol: par meseci samo
|
dabogda ti dosadio :D
|
Pazi Nesa :) Alabama u Canju :D
|
E,mnogo ste mi 'slatki'.Samo vam ja falim ovako debeo i celav i izgledali bi kao udruzenje placenih ubica.Mnogo ste se nesto smrkli....ili vam sunce ide u oci ili ste jos mamurni od predhodne noci.;)
|
To nas je konobar slikao,mora da mu se Švraka namrštio zbog računa :lol:
|
Hahahaha . . . Ima da ga dere svaki dan na racunu zbog ovog mrkog pogleda :D
|
Dva coveka ,a jedna kafa!Mogu da zamislim kakav je baksis dobio konobar!!!!! :)
|
:lol:...Lijepo bogami uzivate..Poooz
|
@ Milane
Druga kafa je bila za poneti :lol: |
aha znaci bilo de meni dvije kahve jednu zamotaj... :D
|
Pa da...vidiš da je Svraka drzi ispod stola :lol:
|
evo i ja gledam sto ste se smrkli, da vas nije pice "zatvorilo" :lol:
|
Pitaj boga sta on drzi ispod stola. hehehe
|
Drži se za bananu i razmišlja kome da je udeli...ako se nastavi ovako :lol:
|
Ma jok.....nego ga presekla hladna kisela voda,....... jos da se slika i da brzo trkne do WC-a!
@Vule Ili......u tvom drustvu ljudi se cudno ponasaju.........ko bi ga znao sta je coveku na pameti..... :) :) Sala na stranu........Dobro ste ispali! |
Drugu kafu ste popili a solju naravno spakovali u torbu :-"
|
Pa oni su to platili imaju pravo ponjeti,,, :D
|
Citat:
|
1 Privitaka
Evo da se pohvalim za majicu :))
|
Š'o ti dobra majičicaaaa....B-)
A moju sad nosi neki poštar iz okoline Niša garant :( |
Znate onu pesmu:Eh da sam malo mladji i da mi je pamet ova!!!!!
lepo ti stoji majicica!!!!tako je i meni nekad lepo stojala majicica dok nisam dobio stomacic:lol: |
Fina majica, samo ti ta pozadina, ta okolina malo sirova heheh :)
|
Gde je ovo u Novi Pazar?
|
Lijepa majica....Poooz
|
Ne ovo parking gradskog bazena u Raski,parking izmedju gradskog stadiona i gradskog bazena ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org