![]() |
Citat:
|
Sreća u nesreći :D Dobro je sve toi prošlo kako je moglo da bude :D
|
|
Neki dan u skoli ja i jedan gitarista kao imamo neku probu da uvjezbamo nesto za dan skole, a mi svirali za dusu... I tako ne zna on neke akorde od pjesme pa mu ja govorim i kazem mu ja Eb, kad on ono ne znam ja to odsvirat sta je to (pjesma je bila iz cmola), pa dobro reko jel znas D#, kaze e to znam :D
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk |
Svaka cast svim nasim anegdotama, ali nema anegdote dok se ne javi Milan iz Sapca sa svojim "baksis kokama", binom iza septicke jame ili bubnjara na prikolici od traktora...
|
Gde je taj covek uopste? :D
Sent from my iPhone using Tapatalk |
@Dell bas sam sad prelistao temu da pronadjem njegove postove i havarija hahaha oplak'o sam, definitivno su najjaci pilici haha :D
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk |
ljudi nema ni simketa odavno,zna li neko sta je sa njim?
|
Simke je napustio forum i presao na drugi, na onaj bolji. :)
|
Nije anegdota sa svirke, ali ima veze sa muzikom, kopirao sa jednog mostarskog sajta o liskalucima:
Jedan Mostarac, neću sad reć' koji, došao s posla mrtav umoran, izvalio se u fotelju i htjede se odmoriti. Ali avaj, njegov sin mora vježbati violinu. Violina cvili, pas se digne i počne zavijati. Brižni otac, pun razumijevanja za sinov muzički talent, sjedi u fotelji i pretvara se da uživa. Ali sin pred nastup mora vježbati sat-dva duže. Izmrcvareni Mostarac, neću sad reć' koji, malaksalim glasom zazove: - Sine. Siiiine, možeš li, molim te, svirati nešto što Garo ne zna pjevati ... |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org