![]() |
Da ne sviran dugmetaru koristio bih sigurno :)
|
bas je dora tehma Ima sto kazes druze dosta tavih sto sviraju samo iz
a ili d pa transpozivaju eto ja transpziram pola tonova ako za treba cis dis fis gis naci tada ok pola gore ili dole ali da se svira samo iz dve tonacije nije to pravo muzicarski !!!!!!!!!! pozdrav |
Ja koristim transpoze po potrebi. Trudim se da napravim koliko mogu namjenske boje. I onda nekad sviram sa nekim ko pjeva vislje ili nize od mene. Da nebi ubacivao nekakav bezveze Sound samo kliknem na transpoze i perjam istu namjensku boju. A dobro dodje i kad se radi zaredom nekoliko dana.
|
A sta ces kad moras.
|
Meni najvise koristi kad skidam pjesmu ,najprije probam iz kojeg tonaliteta mogu odpjevat i onda odma u tom tonalitetu vježbam,jako dobra stvar,puno mi koristi.
|
Koristim kod modulacija u pjesmama
|
ja se trudim da ga ne koristim,sviram skoro iz svih,dis,gis malo mi je teze,ali i retko odatle sviram,ali to je jako losa navika
|
pozdrav svima..ja ga koristim (transpozer) , jer sam samouk i navikao sam se
|
Naravno da da! Sedamnaest godina sviram gitaru, i usputno klavijature, tako da mi je mnogo olaksao stvari.
|
Pozz. Ja samo transpozer koristim kad skidam pjesmu ali u svirci ne jer sam ga često zaboravljao vratiti u nulu a u bendu imam jos i gitaristu i harmonikaša i onda zamisli situaciju na svirci ja pičim iz jednog dura a ostali iz drugog :-)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org