![]() |
Hajde Nele sta si stao!Sviraj nam malo:D
|
Ma Zeljko druze savam sam u jurnjavi znas i sam jurnjava prava,bice druze samo polako time menjas sa tvojim snimcima tako da nema frke,salim se malo bice uskoro nesto.
Dodato: [quote=beronjan; Sad odmah nameštam klavijaturu i počinjem da vežbam :D Stvarno svaka čast, jako mi se sviđa sve :) Pozdrav :-h[/QUOTE] samo napred druze samo vezba i nista drugo |
Hajde ocekujem nove snimke;)
|
Evo obecavam iza Nove godine cu postaviti pozdrav druze
|
KO ZNA ZNA svaka cast ljudi.POZDRAV
|
Pozdrav za Neleta:)Sta je nemas vremena da postavljas nove demo snimke radi ucenika Koji su navalili da im pokazes kako se svira harmonika;)
|
Odlicno Nele,daj neko vlasko ali skorasnjeg datuma!:D
Pozdrav za Prvu harmoniku YU-MIDI foruma a i sire! |
Veliki pozdrav za bata Bobana i Zeljka,
evo sada cu vam postaviti jedan deo od video skole koj je polako u pripremi i koj ce naravno ovde biti zastupljen bice sevdalinki kola i svacega vaznog za tehniku i rotaciju ruke, a od prilike ce ovako da izgleda https://www.youtube.com/watch?v=_6icfnYcVQo |
To bata Neleee!To je prava stvar!
Eeee sto mi nismo imali ovakvu "zgodžu" kad smo pocinjali da sviramo....Nego chuchimo pored radija po nedelju dana da cujemo drugi deo forspila neke pesme kad budu "Pozdravi i zelje..".A sad ćev ti Van basko,ćev ti Sound forge,ćev ti Youtube,pa usporivači pa ubrzivači...:lol: Bravo za Neleta!=D> |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org