YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Sta vam smeta na forumu? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15410)

ЂолеПФК 12.02.2012 22:04

Cule,postovi se ne racunaju vise za download koliko ja znam.
Nego,kao sto kolega Vaxter rece,dosta smo kukali :)

zeljko 12.02.2012 23:10

Meni sve sto je smetalo sredilo se samo od sebe,tako da mi sad a i nadam se u buduce nece nista smetati,pa sam zbog toga vrlo sretan i zadovoljan..sto vise i prezadovoljan:)Jos samo da dobijem svoju vozacku nazad i eto me za beograd kod druga Nese na kafu:lol:

aleksakorgpa500 13.02.2012 00:39

@ Skoricnik

Shvatam,sad cu dobro pregledati sta cu staviti za Download da se neke stvari neponavljaju..:)

Djole zasluzicemo! :D

Vaxter 13.02.2012 00:48

Takođe:
http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20958

Vex 09.03.2012 04:34

Ovo sto cu napisati mi ne smeta,samo zapazanje: pod forum za akorde ili ti dam text ti meni akorde nije dobar - u smislu da ko god uvek trazi gotove akorde nikada nece sesti i nauciti da slusa da skine sam pesmu...ispisivanjem akorda se cini samo medvedja usluga...slazem se da treba da se pita ako negde nekom zapne...ili za neke sto bi ja rekao "skrsene" akorde...ali cela pesma na gotovo...samo se ulenjuju ljudi...ko zna - zna,ko ne zna- to nije pomoc,treba se taj neko sam nauciti ako ima sluha da skine harmoniju.... eto,samo kazem...opet ,ne smeta mi,ali mi je proslo na pamet.

Sent from TT

romario 09.03.2012 09:03

[quote=zeljko;206235]Meni sve sto je smetalo sredilo se samo od sebe,tako da mi sad a i nadam se u buduce nece nista smetati,pa sam zbog toga vrlo sretan i zadovoljan..sto vise i prezadovoljan:)Jos samo da dobijem svoju vozacku nazad i eto me za beograd kod druga Nese na kafu:lol:[/Q

Ako su ti Vinkovci na putu prema Beogradu ,
javi se ...

nesaband 09.03.2012 09:46

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 206235)
Meni sve sto je smetalo sredilo se samo od sebe,tako da mi sad a i nadam se u buduce nece nista smetati,pa sam zbog toga vrlo sretan i zadovoljan..sto vise i prezadovoljan:)Jos samo da dobijem svoju vozacku nazad i eto me za beograd kod druga Nese na kafu:lol:

Ajde covece,sedi na avion pa dodji na kafu,ako budemo cekali da ti vrate dozvolu onda ode mast u propast:lol:

Vaxter 09.03.2012 12:23

Povratna kod WizzAir-a ti max 60, 70€.
Benzin bi ti bio više duplo.
Avino, Željko, pa poloće. :)

@Vex
Slažem se ja, i verovatno svi iskusniji, ali se niko od početnika neće složiti.

nesaband 09.03.2012 14:34

Citat:

Originalno postovano od Vex (Post 209308)
Ovo sto cu napisati mi ne smeta,samo zapazanje: pod forum za akorde ili ti dam text ti meni akorde nije dobar - u smislu da ko god uvek trazi gotove akorde nikada nece sesti i nauciti da slusa da skine sam pesmu...ispisivanjem akorda se cini samo medvedja usluga...slazem se da treba da se pita ako negde nekom zapne...ili za neke sto bi ja rekao "skrsene" akorde...ali cela pesma na gotovo...samo se ulenjuju ljudi...ko zna - zna,ko ne zna- to nije pomoc,treba se taj neko sam nauciti ako ima sluha da skine harmoniju.... eto,samo kazem...opet ,ne smeta mi,ali mi je proslo na pamet.

Sent from TT

Slazem se sa tobom ali mislim da se ta stranica nejvise zloupotrebljava od strane pocetnika foruma za prikupljanje postova a ne da bi im se pomoglo.Ako do sada za tu stranicu nisu ukinuti postovi onda bi to trebalo uraditi i onda bi bilo manje navale na tu stranicu.
Jos jedan bih dao predlog a to je da se zabrani novim clanovima postavljanje oglasa za prodaju jer se i na taj nacin zloupotrebljava forum i ne dobija nista korisno od takvih ljudi.Recimo neka naprave dvadesetak postova pa tek onda da im se dozvoli postavljanje oglasa za prodaju.

zeljko 09.03.2012 16:06

Hehehe moze od mene svasta da se desi,pa mozda i doletim jednom avionom:lol:samo sad spremam sa kolegom kabijem najnoviji mega hit,a pjesma je super radi se o jednoj zenskoj..necu sad da joj spominjem ime..to ce biti iznenadjenje i za nju a i za vas:)

Romario i Nesa hvala vam na pozivu i cim budem isao u tim pravcima moguce je da cu i da svratim jednom ako bude zdravlja.

Usput da se malo pozalim tj.da kazem sta mi smeta ali nije nista strasno...U zadnje vrijeme kad sam na stranici Yu-Midi i kad idem na pocetnu ili bilo gdje kad kliknem zna da se desi da me izbaci..kao d aje slaba konekcija ili sta ja znam kako da objasnim hehhe,Da li je preopterecen servewr ili sta vec ne znam ali mi se non stop to desava da nestane veza:(Pa klikam ponovo sve dok me ne ubaci opet,a po nekad se moram ponovo logovat..a ja volim puno da klikam sad sam tam sad ovam.pratim situaciju na yu-midi...ili da nije mozda i ovaj moj avion sto vuce ovu yumidi reklamu opteretio :lol:.pozz

Trenutno vrijeme na Forumu 10:52

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org