![]() |
marko gredic
Citat:
|
Hajro necemo valjda pamtiti sto je se nekad davno Tranzit malo nasalio s tobom,a ti si to mozda krivo svatio...Dobar je Tranzit drug i puno pomaze nama kolegama...Mani te se toga pogotovu ovako javno,jer ne vodi nicemu..
Inace Marko super ti je ovaj zadnji snimak takodje kao i svi ostali ..Pozz |
Citat:
|
Kolege,nikad ne treba biti zlopamtilo ;)
I pohvale i kritike su dobrodosle.... Mare,legendo,ubio si na ovom poslednjem snimku !!! Svaka cast ;) |
Bravo Marko! Sjajno zvucis, potpuno kontrolises klavijaturu i glas, slusali smo te uzivo vise puta i veruj mi da sam se opet vratio u ono grotlo diskoteke u Sokobanji, od proslog leta. Da, ti posedujes tu vrstu carolije, da ko te jednom cuje i oseti atmosferu u klubu i medju svim tim mladim ljudima i pri tom vidi kako ti njih kontrolises i vodis svojim putevima kroz fantasticne mixeve, a oni bez polemike prate tvoj ritam i navigaciju, shvati da ispred sebe ima coveka, vrhunskog muzicara, potpuno predanog onome sto radi, kome je uspeh u poslu,njegov potpis. Sve cestitke iz Beograda i da jos samo dodam, biseri se uvek paze najbolje.
|
@Zeki@Veki band
Zveki moj dobri hvala puno na lepim recima pa se nadam da cemo se i ovog leta negde sresti i druziti i naravno neki Jagger i pivo kao sto nalaze obicaj :) @daca91 Hvala kralju ;) @Milan$ Koristim i User,HD i plus sam kopirao preko fabrickih ritmova moje!Sto se preformanski tice ako radim neku boju original onda na nju stavim i stil koji mi ide uz tu pesmu i koristim ga iz preformance ali su mi preformansi sa ritmovima u gornjoj banci dok su dole samo boje i terce rasporedjene lepo redosledu i onako kako je meni najlakse da menjam sve to u toku svirke a da ne kasnim i ispadam iz svirke a naravno koristim i Song book i to dosta posto stalno ubacujem nove pesme pa ne mogu da popamtim tekstove dok ne odpevam neko vreme te pesme i ne udju u glavu!Sto se svirke tice uglavnom radim po klubovima i moja svirka traje 2,5 do 3h najvise i takav je uvek dogovor pre nego sto bile gde krenem da radim osim kad radim tezge naravno tu se oduzi svirka i po 7 sati mada u zadnje vreme me zovu kao gosta i onda odradim programski svoja dva bloka po sat i po,napravim atmosferu dobro naplatim i obicno padne neki bolji baksis :)!Miksam i zabavanjake i narodnjake,pop-rock,dance i slicno ali sve to naravno kao sto si cuo u ovom miksu gde se svaka pesma uklopi,nista ne odskace i naravno sto je vrlo bitno da ostane pozitivna atmosfera jer sve pada u vodu ako promasim pesmu!Posle naravno moram da podizem iz nova a to nije ni malo lako kad se ljudi smore . . . Na nekim mesta radim samo zabavnjake,pop-rock i mozda ubacim po neku pesmu tipa Daleko si od Lukasa i Ivane i slicno ali ima i odredjenih lokala gde mesam sve a ima i lokala gde pocinjem odma sa narodnjacima mada je sve manje takvih svirki jbg a znam i dosta sevdalinki posto sam sa podneblja gde se ta vrsta muzike oduvek slusala!Vidim da je narod poceo ponovo da trazi one dobre stare pop-rock stvari koje u stvari i jesu muzika sa nasih prostora i vraca se i dobri stari pravi narodnjak koji je jedno vreme malo pao u zaborav,valjda da ih je Grand vise sve ubio u pojam a i veliki je nedostatak ideja kod autora pa nesto i nema mnogo pravih pesama koje ostaju da zive . . . |
hvala drug..pozdrav
|
extra
bravo
|
Evo nesto sa svirkice u sitnim satima :)
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/y8zCmX4CHBI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Svaka čast Marko,ovo je super!! ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org