![]() |
Trebalo bi biti interesantno i na utakmici Brazil-Holandija.
Po imenima jako cetvrtfinale. Inace Brazil,u jednoj prosjecnoj utakmici protiv Cile-a 3:0. Nesto ih se nisam nagledao,mada me nesto ni Holandija do sada nije odusevila. |
Sto se tice tog chipa u lopti,to se nikad nece uvesti jer fudbal vise ne bi bio fudbal!Bas sam sinoc o tome gledao emisiju na njemackom kanalu!
|
Za chip ne znam,da li je dobra ideja.
Ali cini mi se,da je vrlo izvjesno uvodjenje jos dvojice linijskih sudija. Mislim da to zagovara Platini i ljudi oko njega. |
pa da drug aleksandar, nemcima je sad vazno da se to vise ne desi, vazno da su oni jos nekako prosli a u buduce vise ne sme doci do ovakvih situacija :lol: nisu oni nikako glupi ...
eto taman poceli i uru - jpn ... inace moj nick "grandia" je ime jedne japanske rpg-igrice u manga/anime stilu ;) zbog toga moja euforija za japance ... nazalost nemam mogucnost da gledam utakmicu ovde na poslu pa pratim rezultat preko neta pozdrav Dodato: da se korigiram: nije urugvaj - japan nego paragvaj - japan ...:D al bitno da "-gvaj" je tacno :lol: |
Ubise moji favoriti... "ich liebe Deutsche Land ich liebe Deutsche Land ...."
|
Zgazi se ih nacisto svabe heheh
|
Baš mi žao Maradone!:^o
A,pobedismo nemce,u prvom krugu,1:0. Stvarno je fudbal čudna stvar. Pozdrav!!! |
Sve pohvale njemcima, zaslužena pobjeda!
|
Navijam za Paragvaj, evo zasto!!!
Larisa ce biti gola ako Paragvaj postane prvak sveta! Manekenka Larisa Rikelme obradovala je muškarce širom sveta obećanjem da će se skinuti gola ako Paragvaj osvoji Svetsko prvenstvo… OBEĆANJE - Manekenka Larisa Rikelme obradovala je muškarce širom sveta obećanjem da će se skinuti gola ako Paragvaj osvoji Svetsko prvenstvo. Larisa, poznata po tome što mobilni telefon krije među grudima, na pitanje da li bi se skinula gola u slučaju trijumfa Paragvaja, odgovorila je: „Naravno da hoću, ali moje telo će tada biti obojeno u boje Paragvaja“. uh, e Sejo ovu bi definitivno mojom zvao :D :D :D Ubicu onog sudiju, sto ponisti cist gol ko suza :-@ |
<table style="white-space: normal;" cellspacing="0"><tbody><tr><td style="padding-top: 4px; width: 25px;" align="left">http://www.google.at/images/spreadsheets/trans.gif</td><td style="white-space: nowrap;" align="left">Uruguay</td><td style="font-size: medium; font-weight: bold; width: 35px; white-space: nowrap;" align="right">2</td><td style="font-size: medium; font-weight: bold;" align="center">:</td><td style="font-size: medium; font-weight: bold; width: 35px; white-space: nowrap;" align="left">3</td><td style="white-space: nowrap;" colspan="4" align="left">Niederlande</td><td style="padding-top: 4px; width: 28px;" align="right">http://www.google.at/images/spreadsheets/trans.gif</td></tr></tbody></table>
Dobra utakmica... |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org