![]() |
Skala ili ljestvica .Milanova.
Pjevati u milanovoj ljestvici ,kuzis stari :) ? Postovano sa mobilnog uređaja |
Citat:
|
Nemam pojma nisam strucnjak u sviranju i pjevanju pa da znam gdje grijesim,a gdje ne..A to za tu skalu nisam nikad cuo znate da ja ne pjevam dugo..to sam naveo vec nekoliko puta,a da sam u osnovnoj skoli znao dobiti 2.za pjevanje umjesto iz hemije gradiva to je bilo:DKad nisam znao lekciju ja sam pjevao nastavniku a on mi za to da 2 heheh
|
Citat:
A zasto bi morao da postavljas demo snimke? Evo sad cu ti odgovoriti. Kad cujem neciji demo snimak da li to bilo pevanje ili sviranje onda po tome mogu da odredim necije pevacko i muzicko iskustvo. To je jako bitno da bi se postavili reperi ko je ko ovde na forumu i ko koliko zna ili ne zna pa onda kad da neki komentar na neciji rad da li da ga uzimam za ozbiljno ili ne. Ovako posto ti nemas svoje demo ovde na forumu onda ne mogu da ocenim da li si ozbiljan igrac ili nisi. Pre par meseci smo imali jednu raspravu u nekoj od tema gde se pisu akordi(ako se dobro secam) gde vidim da si jako cenjen od strane clanova foruma ali si tada bio dvosmislen i to smo na P.P. razjasnili.Bojim se da i ovde nisi bio dvosmislen iz ko zna kog razloga. Voleo bih da se ovde druzimo pomazemo jedni drugima a ne da dolazi do provokacija.Na Zeljkov racun ih je bilo i previse ovde jos pre nego sto si ti postao clan pa ne bih hteo da se to ponovi. A sad malo neozbiljno da ti odgovorim:Voleo bih da budem Zeljkov menadzer ali posto mu drhti glas moracu jos malo da razmislim.;) Zeljko,samo ti nastavi da postavljas svoje demo snimke a za Milansku skalu mozda i nesto sredimo preko veze.:lol: |
Nešo, ne ljutim se uopšte. Što se tiče demo snimaka, niti sam neki pevač, (jes da sam udar'o terce pevačicama dok sam aktivno svirao ;))), niti klavijaturista da bih postavljao demo snimke. Uostalom, demo snimak postavljen ovde na forumu i ne mora da bude merilo vrednosti nekog muzičara. Mislim da je moje uvo posle 30 i više godina bavljenja muzikom dovoljno merilo. Što se tiče komentara za Željkovo pevanje, nisam bio dvosmislen i rekao sam šta mislim. I koja je to provokacija? Željku i tebi sve najbolje u budućem radu. Pozdrav!
|
Citat:
Cepaj prijatelju samo tako dalje veliki pozdrav |
Citat:
Samo koliko vidim tamo pjevaju samo obrazovani pjevaci a ne ovakvi kao sto sam ja jbg.stas za sve treba skola,a meni ostade da pjevam ponekad svojoj zenici kad joj se udvaram kao macak kad mu treba ona stvarka:lol: |
Toma Legenda=Zeljko ce tek da bude
Citat:
tako da nepricamo onako bezveze sto se tice Zeljkovih demo snimaka,veliki pozdrav. Bez ikakve ljutnje. |
Nele hvala ti na lijepim rijecima i ja tako mislim da je Toma bio legenda i tesko ce se ko naci da pjeva kao on bas...Ja nisam nikada vjezbao pjesme bas u detalj i ne pjevam svaki dan..Jos uz to slusam sve ne samo Tomine pjesme a to za vibrat kod mene je posledica posto kod mene treba da pustim vise glas kad to treba na nekim mjestima,ali ja slabo kad to uradim jer sve mislim da cu biti preglasan kad snimam u stanu itd.pa se ponekad zeznem...Ma sve jedno meni necu ici na takmicenja,a drugacije bi to sve bilo da pjevam negdje u nekoj dvorani gdje je akustika kako treba pa se sve lijepo cuje dok izvodim a ne ovako kako ja snimam to jos u stanu od 30 kvadrata u sobi a zvucnici oni od linije obicne hehehe.A naravno to sve uz prave muzicare a ne uz klavijaturu..Pozdrav
|
Citat:
nas dvojica imamo sigurnu gažu kod svojih maca ;) , Skalu prepuštamo boljima;) . |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org