YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Zeljko-Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20475)

romario 11.12.2012 21:24

Skala ili ljestvica .Milanova.
Pjevati u milanovoj ljestvici ,kuzis stari :) ?
Postovano sa mobilnog uređaja

gitar 11.12.2012 21:37

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 231037)
A sta vam znaci ta Milanska skala:D

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0...B0%D0%BB%D0%B0

zeljko 11.12.2012 21:38

Nemam pojma nisam strucnjak u sviranju i pjevanju pa da znam gdje grijesim,a gdje ne..A to za tu skalu nisam nikad cuo znate da ja ne pjevam dugo..to sam naveo vec nekoliko puta,a da sam u osnovnoj skoli znao dobiti 2.za pjevanje umjesto iz hemije gradiva to je bilo:DKad nisam znao lekciju ja sam pjevao nastavniku a on mi za to da 2 heheh

nesaband 11.12.2012 22:17

Citat:

Originalno postovano od gitar (Post 231035)
Zašto bih morao da postavljam demo snimke? Nisam neki veliki stručnjak i ja sam samo rekao da ja tako čujem i nisam rekao da je Željko loš pevač. U Milanskoj skali neće pevati sigurno.

P.S. Jesi li ti Željkov menadžer?

Ipak se ljutis kolega a to nije lepo.Ja sam samo izneo svoje misljenje koje nije isto kao tvoje.

A zasto bi morao da postavljas demo snimke? Evo sad cu ti odgovoriti.
Kad cujem neciji demo snimak da li to bilo pevanje ili sviranje onda po tome mogu da odredim necije pevacko i muzicko iskustvo.
To je jako bitno da bi se postavili reperi ko je ko ovde na forumu i ko koliko zna ili ne zna pa onda kad da neki komentar na neciji rad da li da ga uzimam za ozbiljno ili ne.
Ovako posto ti nemas svoje demo ovde na forumu onda ne mogu da ocenim da li si ozbiljan igrac ili nisi.

Pre par meseci smo imali jednu raspravu u nekoj od tema gde se pisu akordi(ako se dobro secam) gde vidim da si jako cenjen od strane clanova foruma ali si tada bio dvosmislen i to smo na P.P. razjasnili.Bojim se da i ovde nisi bio dvosmislen iz ko zna kog razloga.

Voleo bih da se ovde druzimo pomazemo jedni drugima a ne da dolazi do provokacija.Na Zeljkov racun ih je bilo i previse ovde jos pre nego sto si ti postao clan pa ne bih hteo da se to ponovi.

A sad malo neozbiljno da ti odgovorim:Voleo bih da budem Zeljkov menadzer ali posto mu drhti glas moracu jos malo da razmislim.;)

Zeljko,samo ti nastavi da postavljas svoje demo snimke a za Milansku skalu mozda i nesto sredimo preko veze.:lol:

gitar 11.12.2012 22:40

Nešo, ne ljutim se uopšte. Što se tiče demo snimaka, niti sam neki pevač, (jes da sam udar'o terce pevačicama dok sam aktivno svirao ;))), niti klavijaturista da bih postavljao demo snimke. Uostalom, demo snimak postavljen ovde na forumu i ne mora da bude merilo vrednosti nekog muzičara. Mislim da je moje uvo posle 30 i više godina bavljenja muzikom dovoljno merilo. Što se tiče komentara za Željkovo pevanje, nisam bio dvosmislen i rekao sam šta mislim. I koja je to provokacija? Željku i tebi sve najbolje u budućem radu. Pozdrav!

nele1 11.12.2012 23:26

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 230996)
Hvala druze moj znam i ja da moze bolje,samo meni nije lako bas sa ketronom i harmonikom ovo zezanje heheh.

Evo sada ona od Tome "Zena druga mog"sve ja sam odsvirao...Samo za Neleta i Nesu,a i ostalo drustvo na Yu-Midi

http://kiwi6.com/file/622k9i22bs

http://k003.kiwi6.com/hotlink/622k9i...druga_mog..mp3

Odlicno Zeljko definitivno Toma ti lezi 100% , radio sam sa Tomom 3 meseca svaki dan i znao sam ga u dusu.
Cepaj prijatelju samo tako dalje veliki pozdrav

zeljko 12.12.2012 15:31

Citat:

Originalno postovano od romario (Post 231039)
Skala ili ljestvica .Milanova.
Pjevati u milanovoj ljestvici ,kuzis stari :) ?
Postovano sa mobilnog uređaja

Aha to li je:DSta bi falilo i tamo da pjevam i da malo ganjam talijankice kad se odmaram:)hehe.Pozdrav za mog druga romarija

Samo koliko vidim tamo pjevaju samo obrazovani pjevaci a ne ovakvi kao sto sam ja jbg.stas za sve treba skola,a meni ostade da pjevam ponekad svojoj zenici kad joj se udvaram kao macak kad mu treba ona stvarka:lol:

nele1 12.12.2012 16:13

Toma Legenda=Zeljko ce tek da bude

Citat:

Originalno postovano od gitar (Post 231038)
Željko, samo mi kaži, da li se ti slažeš sa mojom konstatacijom da ti glas "drhti" na pojedinim mestima?

Ovako Posto sam ja radio sa Tomom jedno 3 meseca svaki dan,kod Kuma se mislim zvao restoran kod Vuka u Beogradu,sve ovo spominjem jer ocu da kazem daje Toma jedan od najvecih legendi sa nasih prostora ,e sad isto to sto pricas za vibrato bas je do koske bilo kod tome a mogu ti reci da Zeljko veoma lepo peva Tomu,iza mene i Nese je ogromno iskustvo
tako da nepricamo onako bezveze sto se tice Zeljkovih demo snimaka,veliki pozdrav.
Bez ikakve ljutnje.

zeljko 12.12.2012 16:37

Nele hvala ti na lijepim rijecima i ja tako mislim da je Toma bio legenda i tesko ce se ko naci da pjeva kao on bas...Ja nisam nikada vjezbao pjesme bas u detalj i ne pjevam svaki dan..Jos uz to slusam sve ne samo Tomine pjesme a to za vibrat kod mene je posledica posto kod mene treba da pustim vise glas kad to treba na nekim mjestima,ali ja slabo kad to uradim jer sve mislim da cu biti preglasan kad snimam u stanu itd.pa se ponekad zeznem...Ma sve jedno meni necu ici na takmicenja,a drugacije bi to sve bilo da pjevam negdje u nekoj dvorani gdje je akustika kako treba pa se sve lijepo cuje dok izvodim a ne ovako kako ja snimam to jos u stanu od 30 kvadrata u sobi a zvucnici oni od linije obicne hehehe.A naravno to sve uz prave muzicare a ne uz klavijaturu..Pozdrav

romario 12.12.2012 17:39

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 231099)
Aha to li je:DSta bi falilo i tamo da pjevam i da malo ganjam talijankice kad se odmaram:)hehe.Pozdrav za mog druga romarija

Samo koliko vidim tamo pjevaju samo obrazovani pjevaci a ne ovakvi kao sto sam ja jbg.stas za sve treba skola,a meni ostade da pjevam ponekad svojoj zenici kad joj se udvaram kao macak kad mu treba ona stvarka:lol:

Željko ,

nas dvojica imamo sigurnu gažu kod svojih maca ;) ,
Skalu prepuštamo boljima;) .

Trenutno vrijeme na Forumu 00:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org