![]() |
Pa bice prehladjen kad se skinuo gol, vidi ga na drugoj slici :)
Dobro je ovo ..... publika i onako se ne razume u disonirane harmonike. Vokal dobar, aranzer jos bolji, slike najbolje. |
@zeljko
najzad si ukapirao da bi uzeli opasnu lovu ja i ti. jos i jenifer kad bi pevala sa nama!!!!;) @acekorg Ace,ja poceo ko Ekrem,gola gola,skini mi se gola ako neces gola,skini se do pola......=)) E da mi je njegov mozak da se odmorim par dana:confused: |
A ko je taj jenifa:lol:Pa druze razmisljao sam ja o tem i cini mi se da sam i sanjao jednom ..kao ono ja i ti sviramo i pjevamo a lova kapal kapa:lol:Da si ovdje negdje malo blize mozda bih se i ja bacio na posao po kafanama da pjevam malo pijandurama a i s njima koju i ja popijo hehe...Kuces bolje sve na jednom mjestu i posao i alkoholizam:)
|
@nesaband
"Ej Koshtan s'g ima da mi pojesh....."=)) Uvek sam govorio,kakvih pevaca ima pa "pevaju" i jos ih hvale,postuju i cene za najbolje,pa sto ne bi i ja pevao.Doduse ja znam da to sto pevam ne valja i bas me briga,ali ti brate lepo to radis.Jedno mesec dana,vezbica(znas ono malo citas,malo napamet,malo rutina) pa cepaj i sam kad nemas vecu tezgu,sta te briga! Pozdrav drugare!:lol: |
ma ce da bide posla!
@boban010 jos samo da pocnem da djuskam i da pevam i da mesam. Znas kako je Bosanac otvorio javnu kucu u nemackoj pa je prvih godina morao sam da radi sve=)) |
:lol:Neso druze zaboravih da kazem da je steta za ovaj zadnji snimak da nisi ovo do kraja odpjevao...Prema tome molicu lijepo sledeci puta da to bude od pocetka do kraja odradjeno,posto hocu da skupim par tvojih hitova i da snimim sebi cd,da imam sta da slusam u autu dok me zena voza....Poooz
|
odlicno!
neso druze, neces se ljutiti na mene ako ti kazem da me tvoja boja glasa podseca na tozovaca? :D il se mene cini? nek kazu ostale kolege nesto o boji glasa ;) @zeljko brate, pa valjda znas kako to ide za celu pesmu? e bash tako, mora da metnemo 20 evrica na monitor :lol: pozdrav |
Grandija ce da bude..ce da bude:)
|
svaka cast majstore
|
@Grandia
hvala na komplimentu.lepo je kad ti neko kaze da podsecas na pevanje Tozovca. @Zeljko bice i celih pesama,uskoro ulazim u studio,kod vuleta:lol::lol: hvala i ostalim kolegama koji su komentarisali moje pevanje i ostalo!!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org