![]() |
cini mi se da nitko nije imenovao Žarka Popovića iz Prijepolja... evo jedan glas za njega... posto i sviranjem i glasom ubija... :)
|
@avangard_band
Pomenuli su ga, al iskreno pored nekih pomenutih muzicara taj Zarko je samo prosecni muzicar i nista vise. |
kao sto tema kaze "ko je za vas Najbolji klavijaturista" ... izrazavam samo svoje misljenje... :) prosjecan ili ne, dere.. :)
|
Ovo je izgleda tema o Miki Cortanu?Ili ja gresim?Sada ne znam dal da vam kazem nesto o klavijaturistima ili o Cortanu?Svako ima svoj stil sviranja,meni se licno svidja stil Mice Nikolica,ali ima jos dosta ljudi mnogo boljih.A sto se tice Miki Cortana.hm,covek ima strasno velike maste,ja sam ga slusao mnogo.Covek je u stanju da svira dan i noc,a da ne ponovi jedan isti fazon,a kamo li forspil.On ce da svira to sto mi sviramo,ali isto tako ce da odsvira to na milion varijacija,a samo jedan tj. glavni motiv da koristi...
|
U principu ne uzalzim u vakve polemike "ko je najbolji"...itd, tako da ovo sta cu da napisem je samo moje misljenje.
Klavijaturista koji najbolje "barata" balkanskom muzikom i fino zna da podeli vise balkanskih stilova je po meni Pedja iz Energy benda! Svi ostali,ako su dobri u jednom stilu u drugom su jako "povrsni"...da ne nabrajam... Znaci ne pisem tu koji je najvise zaradio,ko je uradio najvece hitove,ko ima najvise posla i sl, fokusirao sam se samo na tehniku sviranja...i |
Posto je tema koji je najbolji za vas klavijaturista naglasicu ljude kojima se ja divim i nemaju veze sa nasom muzikom......
1.Kevin Codfert-Adagio 2.Jordan Rudess-Dream Theater 3.Michael Pinella-Symphony X 4.Richard Andersson 5.Marco Parisi Da se pohvalim,DT i Syx sam gledao uzivo!;)veliki sam ljubitelj progressive muzike.....jednostavno ispadanje iz ritma u ritam,konstantne sinkope itd...... A za nase podrucje mislim da je najkompletniji Boki iz Amadeusa za sve zanrove,i naravno Milan iz Nevernih Beba!stvara neverovatne harmonije..... Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk |
Aleksandre, ub'o si ga ko prstom u bulju. Ostali samo pogledajte snimke sa top-music, sve ce vam bit jasno.
|
@zoricd Sa stilom kolega!!! :)
@aleksandar Al ga reze covjece evo ja sam pogledao, pa sta je ovo, ali i sviranje ali i pjevanje, obicno to ne ide jedno s drugim(ili dobro svira a ne pjeva dobro ili obratno), ali ovi imaju i glas i stas sto se kaze!!! :) Cudo! |
Miki Cortan
|
Boki Amadeus Band je kompletan muzicar.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org