![]() |
ali da je priznat gol Lampardu mozda bi utakmica dobila drugačiji tok
|
Ali da budemo realni....
Da su Nijemci iskoristili sve svoje prilike u prvom poluvremenu,kakav bi tok onda utakmica imala.? Nijemci su ipak u svim elementima nadigrali Engleze,i zasluzeno trijumfovali. Englezi nisu pokazali sve sto znaju,a volio bi da jesu,pa bi utakmica bila mnogo bolja. Inace Nijemci idu na pobjednika susreta Argentina-Meksiko. Opet tezak zadatak za njih. |
Fudbal je igra u kojoj igraju 22 igraca,jedni protiv drugih,al uvijek na kraju Njemci pobijede!:D
|
E u cetvrtini finala Njemacka-Argentina....
Trebala bi biti vrlo zanimljiva utakmica,pa ko koga nadmudri. |
Sve je to O.K.,ali Švaba je Švaba!!!!!
|
1966 su shvabe plakali za nepriznat gol protiv engleza ... ja bi reko, sad su "1:1" :)
|
odlicno kolega grandia,
dobro ste zapazili, famozni "webley-goal" ;) uvek jos enigma.... Finale SP66':Nemacka-Engleska 2:4 Isti slucaj,onda su englezi pobedili, sad je nereseno :) Ipak mislim da su nemci bili za koju nijansu bolji i zasluzeno pobedili. Englezima treba potpuno nova i sveza ekipa,ovi su svoje "odradili".... Bice sad u subotu jos zanimljivije ;) Jedva cekam.... |
Aco,
Nijemci su iskreno bili za dosta nijansi bolji od Engleza....;) Igraju zaista dobro i timski,ali mislim da su i oni ranjivi,samo im treba naci slabu tacku. Vidjecemo sta ce uraditi Maradonini puleni,a i oni imaju svojih slabosti. |
iskreno hvala za "Vi" drug aleksandar .. nije potrebno :)
inace, to mi je kao prvo palo na mozak kad sam video rezultat :D a znamo svi da je izmedju nemaca i engleza uvek bila "borba" u fudbalu, jos sa ovim rezultatom i ispadanjem engleza, bit ce borba jos za vekove :lol: citao sam neke komentare na netu, od 6-7 engleskih novina je jedna jedina posteno pisala da su nemci bolji bili i zasluzili pobedu ... ostale su trazile krivicu u sudiji i treneru ... jos ovo da kazem: ja sam za japance, posto mnogo volim i sushi i mushi :lol: |
@Sejox
bas tako jarane, mislim bas taj timski duh nemacke momcad je presudan. Da ne idem dalje,pogledajmo zadnjih 5 golova,sve je Team Work....zadnji gol,KLOSEa,koja komunikacija sa NEUERom!!Dali su gol za 5sec... upravo taj TeamWork fali nama na Balkanu.... Mislim da ce u subotu taktika trenera biti presudna,videce mo :) @Grandia A nemci ceo dan "razbijaju glavu" da nadju nacin da se to vise nikad ne desi.Elektronska varijanta chip u lopti,jos jedan sudija pored gola....etc ...jbg :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org