![]() |
Otriven novi talenat :D
|
Prvo sam gledao shta sve ovde ne valja, a sada pokushavam da nadjem bilo shta shto je dobro u svemu ovome... :))
|
E sad stvarno neznam sta si trazio na netu Vaxter,pa si nabasao na ovo?=))
Primetio sam da ovaj njen "decko" nosi jaknu koju sam nosio pre 5-6 godina!!!:D Vidi se ono "D" na ledjima!!!!!! Imam je i dan danas!!!!!!Nosio sam je dok nisu poceli da nose taj fazon jakne!!!! Dobar je to koznjak bio....... ------------------------------------------------------------------ Jedno pitanje??? Mnogo mi je poznata pevacica!!!!!Jel on bese snimila za Juzni Veter? Nemogu da se setim gde sam video spot!!!!!!!!! |
Renome...
Ima na youtube i odlomak iz emisije... A mogla bar brke da skine... :S |
Eto vidite Juzni Vetar sta radi mladim curama...=))=))
Ista Dragana Mirkovic pred da izmisle depilaciske lente za brke i ostalo....=))=)) |
Ala si našo snimak...
Ova mora da se rodila kroz vokoder,pošto je svaki ton duplan (valjda joj slabo solo)...A spot---Ja majko bruke...Pogledi ženske su mi inače neizbježiva radost ali kod ove se upitam jel to uopšte žensko ili neka mutacija ma*m*na,a pozadina...Odpala fasada sa kuće,a zid raspuko-da sam onih kilograma pre 3 godine komotno bi se kroz njega provuko...A za brkove neću ni da komentarišem...Dosta je bilo za danas...;) |
auuu brate mili =))
da nije ovo opa cupa prodakshn =)) |
@sviracbt
to ti je sin od onog malog debelog sto svira klav u amadeusu..bice talenat :) poz! |
Smesan video!!!
Jedne veceri kad sam se vracao sa svirke snimio sam vlasnika lokala brze hrane inace mog dobrog prijatelja! Pogledajte!
|
joj stari extra je.... dobar ti ovaj gazda...=))=))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org