![]() |
hvala Predraze ;)
|
jao ... zaboravio sam da te zamolim ako nije problem da mi posaljes taj mp3 ...
drug vaxter me upozorio da aktualiziram novu email adresu i to sam ucinio. mislim da bi trebalo da bude uspesno :) hvala jos jednom predrag |
Nisam vidio tvoj post, poslacu ti mp3, samo da ga nadjem u shteku ;)
Evo nesto novo od mene, ne znam kako se stvar zove, ako neko zna neka kaze, ja sam je cuo od Igora Rusa. |
Odsvirano famozno, al da te priupitam nesto?! Sto se nisi citavog snimao? :P :P :P hahaahhahahaahah ;) :-* :P
|
Da se raja ne "znoji", pogotovo ribovita :P
|
Svaka cast, trilere sviras jasno, dinamika ti je odlicna. Super zvuci i ako nije snimano preko miksete itd. I ja cekam tutorial sto ces postaviti za trilere pa da te probam stici :). Jos jednom, meni je ovo bas dobro odsvirano !!!
|
Hvala, mozda i sutra vec bude ;)
|
Druze moj moram da ti priznam da mi se svidja kako koristis raspored prstiju dok sviras i sve si bolji i bolji kako sam vec i rekao u prijasnim postovima,samo ti jos fali neka Dalapica ili guerinka i da te bog vidi...Bice od tebe super muzicar ni malo ne sumnjam,a bogami i dobar tekstopisac,kao i vrlo dobar kompozitor:)Pozz
|
Hvala Zelja ;) Ali kako sam ja kljusina, neku guerrinku imam u planu tek dogodine, ove godine kupujem novu klavijaturu -.-
|
Neka neka sve u svoje vrijeme...bice svega samo da bude zdravlja;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org