![]() |
Va7 & Tr prerađeni, fina harmonika sve pohvale, najsmjesnije kako je šćapio pare i nastavio da svira. xD
|
Druze neso bas sam sada poslusao ponovo ovo sto si pjevao na zadnjem snimku ali ovaj put preko zvucnika a ne na slusalice....Mogu samo opet da ponovim da si super odpjevao...Bas izabrao pravu pjesmu koja ti je legla i fina opustajuca pjesma...uzivancija za slusanje..bas takve pjesme volim da slusam kad uzivam i odmaram se...Bravo cista 10. Pozdrav i postavi jos nesto takvo da se napijem al onako opustajuci i uzivajuci
|
Odlicna svirka, kolega! Samo napred..
|
majstori svog zanata -svaka cast
|
hvala kolegama na lepim komentarima.
postavicu jos jedan snimak gde ja i kolega Aca harmonikas malo sviramo kod mene kuci. odsvirano na RoladGW 8 i na guerini superiror 2 harmonici |
Uff Neso pa ovo je perfektno i odsvirano i odpjevano bravo druze....A ako se ne varam ovo ti pjevas ili?Stvarno ovo je perfektno druze moj i meci jos nesto ovako da imam sta da slusam...jbt imas glas super a nesto pricas kao ti nisi pjevac hm...Ja bih rekao da tebi sve ide od ruke....Svaka cast jos jednom i za tebe a i za harmonikasa dobar je i on....Poooz
|
dobro zvuci.......dobro peva pevacica.....sve lepo zvuci poz :)
|
ta harmonika mnogo distonira,i ako je to superior2,onda sam ja novogodisnji poklon koji vaxter sprema za subotu!=))
Mislim da se ta fantomska harmonika pojavljuje samo u 00:15sek i to sa opasnom mol 7 prelazom,ako sam dobro skapirao!;) Pevanje nista spec,cak sta vise...suvishe gay-evski pevas!! ahahha shalim se druze moj!:D dobar si,jedino te malo gushi harmonika na kraju,ali svakako imas lepu boju glasa,i verujem ako vec nisi,da ces uskoro biti"smrt za bakice":lol: Sta se desilo na 01:03min? |
prehladjen sam bio i jedva sam izasao na kraj sa slajmom koji se nakupio u grlu.=))
to sam snimao pre desetak dana kad sam bio prehladjen. Harmonika jeste guerini ali sam ja kriv sto nisam dao coveku da se malo vise istakne;) ja pa jaaaa,i niko vise,zezam se. bogamo sve vise imam poziva da radim sam,i da pevam i da sviram mada ja to ne volim. ali sta da se radi,nema biranja tezgi koje se lepo placaju,po 100 eurica i rokaj. Dodato: @zeljko hvala na sjajnom komentaru!!!! |
Nisam znao da si bio prehladjen i jos ovako dobro pjevas...Bravo majstore i respekt...Jbt jos da sastave mene i tebe uff bi bilo love kao u prici:lol:Poooz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org