YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   nesaband demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13047)

PA3XPro 04.12.2010 14:51

Va7 & Tr prerađeni, fina harmonika sve pohvale, najsmjesnije kako je šćapio pare i nastavio da svira. xD

zeljko 04.12.2010 15:50

Druze neso bas sam sada poslusao ponovo ovo sto si pjevao na zadnjem snimku ali ovaj put preko zvucnika a ne na slusalice....Mogu samo opet da ponovim da si super odpjevao...Bas izabrao pravu pjesmu koja ti je legla i fina opustajuca pjesma...uzivancija za slusanje..bas takve pjesme volim da slusam kad uzivam i odmaram se...Bravo cista 10. Pozdrav i postavi jos nesto takvo da se napijem al onako opustajuci i uzivajuci

DanijelJeremic 18.12.2010 21:06

Odlicna svirka, kolega! Samo napred..

mile nikolic 20.12.2010 23:08

majstori svog zanata -svaka cast

nesaband 21.12.2010 12:06

hvala kolegama na lepim komentarima.
postavicu jos jedan snimak gde ja i kolega Aca harmonikas malo sviramo kod mene kuci.
odsvirano na RoladGW 8 i na guerini superiror 2 harmonici

jesen u mom sokaku.wmv
You need to upgrade your Flash Player

zeljko 21.12.2010 16:30

Uff Neso pa ovo je perfektno i odsvirano i odpjevano bravo druze....A ako se ne varam ovo ti pjevas ili?Stvarno ovo je perfektno druze moj i meci jos nesto ovako da imam sta da slusam...jbt imas glas super a nesto pricas kao ti nisi pjevac hm...Ja bih rekao da tebi sve ide od ruke....Svaka cast jos jednom i za tebe a i za harmonikasa dobar je i on....Poooz

mkorgpa500 21.12.2010 17:21

dobro zvuci.......dobro peva pevacica.....sve lepo zvuci poz :)

Simke 21.12.2010 18:38

ta harmonika mnogo distonira,i ako je to superior2,onda sam ja novogodisnji poklon koji vaxter sprema za subotu!=))
Mislim da se ta fantomska harmonika pojavljuje samo u 00:15sek i to sa opasnom mol 7 prelazom,ako sam dobro skapirao!;)
Pevanje nista spec,cak sta vise...suvishe gay-evski pevas!!
ahahha shalim se druze moj!:D dobar si,jedino te malo gushi harmonika na kraju,ali svakako imas lepu boju glasa,i verujem ako vec nisi,da ces uskoro biti"smrt za bakice":lol:
Sta se desilo na 01:03min?

nesaband 21.12.2010 19:19

prehladjen sam bio i jedva sam izasao na kraj sa slajmom koji se nakupio u grlu.=))
to sam snimao pre desetak dana kad sam bio prehladjen.
Harmonika jeste guerini ali sam ja kriv sto nisam dao coveku da se malo vise istakne;)

ja pa jaaaa,i niko vise,zezam se.

bogamo sve vise imam poziva da radim sam,i da pevam i da sviram mada ja to ne volim.
ali sta da se radi,nema biranja tezgi koje se lepo placaju,po 100 eurica i rokaj.
Dodato:
@zeljko
hvala na sjajnom komentaru!!!!

zeljko 22.12.2010 00:57

Nisam znao da si bio prehladjen i jos ovako dobro pjevas...Bravo majstore i respekt...Jbt jos da sastave mene i tebe uff bi bilo love kao u prici:lol:Poooz

Trenutno vrijeme na Forumu 15:11

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org