![]() |
Pozdrav!
Evo i mene... :) Ja isto sviram Yamahu psr 3000 i ceo zivot mucim muke s njom, stalno neki problemi oko ritmova, a boje ni da ne spominjem... ali ipak.. volim yamahu :) Pored psr3000 imam i rolanda d50 koji mi sluzi da pauci imaju vishe mesta gde mogu da pletu mrezu.. Preporucite neki dobar materijal za psr-ku.
|
Evo i doprinosa od kucnog hobiste sa PSR e323
|
**
@Vita kg
Kolega opisite malo o kakvim se problemima radi i na ritmovima i na bojama....nije mi bas jasno ...da ne pomisle ljudi da je psr 3000 igracka. posedujete jednu dosta ozbiljnu klavijaturu i model sa vrhunskim mogucnostima ;) |
Bas tako, Gega, ako treba coveku pomoc - tu smo, nemoj da mi ispadnemo sebicni a PSR3000 losa, kad ni jedno ni drugo nije tacno.
|
Psr 8000
Pozz.. Da li netko ima iskustva sa PSR 8000, koji format semplova, kako se ubacuju, koja je RAM memorija itd......
|
evo i ja sviram 9000 pro iz Bihaca sam pozz.
|
pozdrav svim kolegama,
ja sam nov na ovom sajtu pa tako i na ovom forumu trudim se da procitam sto vise postova da bih bio u toku koliko vidim treba da kazem koju klavijaturu koristim i to je to pa evo za sad imam tri klavijature klavijatura koju koristim na svirkama je yamaha psr1500 izvukao sam svasta iz nje potrebno znanje za koriscenje psr-a dobio sam od jednog clana ovog sajta i na osnovu tog znanja uspeo sam da izvucem iz psr-a svasta nesto postavicu demo znimke pa mozete poslusati pozzz |
Pozz PSR-ovci
Pozdrav druzino...:D Koristim Yamhau PSR/1000 zadovoljan sam ...msm pocetnik sam i odgovara mi...jedno pitanje znam da je HOST prikljucak midi prikljucak ..to jest povezivanje kompa..ali na njoj ima prikljucak TO HOST ..pa me zanima sta je to?....:D
|
pozdrav kolege, imam ja psr s500 i roland g800, dobro me sluzi yamahica i zadovoljan sam sa njom. korg pa800, to ti je za povezevanje sa kompom, uzmi samo kabal od stampaca i to je to, usb u komp, i drugi oblik usb u klavijaturu i mozes prebacivati sta hoces :)
|
Evo i mene. PSR9000 PRO i Korg Tr.
PSR kupljen od kolege Maksa. :) |
Da se pridruzim i ja sa mojom makinom PSR S710 B-)
|
Pozdrav svim kolegama ja pomalo baratam sa psr-om 1100
|
poz za sve ljubitelje yamahe,imam tyrosa 1
|
psr 9000
Citat:
|
Eh ti PSR aranzeri ............. heehe al, odrade poso , Samo treba dobro ga upoznati i to je to
|
pozdrav kolege,sviram 4 godine na psr e 303,pre 3 meseca sam kupio psr 1100,sredio,i ofarbao sam je u crno,ne pise nista ispod dugmica,al dobro je poznajem tako da mi ni ne treba :)) yamaha aranzer extra!!! + korg solo i pobedismo :D pozdrav
|
Cao narode!Ja sam iz Beograda,moja masina je PSR S900...korgove ne volim,imaju plastican zvuk,kao saksije su :D to je moje misljenje... :) na PSRu sam skoro 2 godine i prezadovoljan sam...Sam sredjujem i pakujem ritmove,uploadovacu uskoro,videcete...i bojama sam zadovoljan,mada bi mi dobro dosle neke nove =) toliko ukratko,samo da predjem ovih 25 postova,pa da pocnem da skidam i vase fajlove :D
|
Pozdrav svim kolegama. Eto i ja da se prikljucim... Sviram psr 1500(vec 6 godina) i korg Tr (koji mesec)
Postovano sa mobilnog uređaja |
:)
@ Milos_91 Hvala ,druze al nije to standarni HOST-Usb prikljucak pozzd.(ovo je nesto drugo)
|
ej ljudi cao. ja sam sasa iz mladenovca. imam psr 3000. sviram inace harmoniku, a od skora i ovo cudo. samo da se javim. novi sam, pa dok malo udjem u stos.... zasad samo citam vase razmene iskustava. pozdrav.
|
psr s710 vs psr s900
Dakle, imam dvojbu za kupnju između ove dvije klavijature, psr s710 i psr s900. Inače imam Korg M3. Svirao bih zabavnu, tamburašku i nešto malo narodnjačkog repertuara. Molim nekog iskusnog da mi preporuči što uzeti. Do sada nisam imao nikakvog iskustva sa aranžerima. Thx.
|
Pa uzeti Psr S900 jer ima vocoder,sa M3 je to odlicna kombinacija.
|
Pozdrav, ja sviram psr 540, slabija verzija yamhinog aranžera, al uz pravilno korištenje svih mogućnosti zvuči odlično...
|
Pozz PSR-ovci, pocetnik sam (samouk, ali brzo napredujem), sviram PSR 1100, zadovoljan sam ali ipak mi treba nesto jace, pa taj PSR prodajem a videcu da uzmem PSR1500 ili yamahu s700 :D
|
Pozdrav ljudi, ja sam sinoc dobio PSR S700... :)
Zanima me da li bi neko mogao malo da me uputi, prvi put radim sa aranzerom, provalio sam ja vec dosta f-ja... Inace imam i zavrsenu nizu skolu, a pretezno se bavim rokom... Al' volim malo i narodnjake, pop i tako to... :) Interesuje me da li neko moze da mi kaze da li sam se prsao u izboru instrumenta ili ne, da li mogu sam da pravim stilove i boje, i da menjam postojece... Da li bi neko mogao da me uputi u neku osnovu aranzera i Yamahe PSR S700... Inace, ja sam do sad imao Yamahu Piaggero np 11, Yamaha e303, Yamaha PSR 323E... I evo sad prvi ozbiljan, pravi instrument za svirke... :) Pozdrav i hvala puno! :) |
Kolega moderator Yamahapassion ima klavijaturu kao i vi, sta vas god zanima on ce vam objasniti ;)
|
Kolege PSR -ovci , ja sviram na psr 1500 imam sve za nju , istina je da korg pa serije imaju bolje solo boje , madjutim ja na jamahi imam dosta lepe boje al te boje su bez delay efekta . Koristim dva kabla levi kanal solo boje a desni aranzer , po mome sint ce da radi ekstra al obavezno razdvojite kanale . Sto se tice bas i kontre u samom aranzeru , za bas synt bas i clean git , a za kontru recimo jaz guitar i naylon stil , .... Jednom recju yamaha aranzeri ,,,, ma bitno je da odrade posao ,,, pu pogodak da se koristi i neka solo samples klavijatura . D se korgovci ne naljute , al sam imao pa80 sa semplovima solo mi je super radilo al aranzer ,,, kao da se gubi u prostoru ,,, To je moje misljenje . Pozdrav za sve forumase
Dodato: Evo kolege kako meni radi uzivo jamaha psr 1500 , snimano ja sa mobilnim telefona ..... Dodato: A evo sa zive svirke , cisto da cujete boje i cigansku dvojku , snimano direktno iz miksete u racunar ,,, |
pozdrav kolege muzicari i ljubitelji i vlasnici psr a....mogu reci sad nakon godinu i vise dana da se nisam pokajao sto sam kupio psr s710,jer su mogucnosti neogranicene...ako smem da postavim bar jedan klip sa zvukom i ritmom sa download sekcije *nadam se da se nece admini buniti-pozz za sve vas
http://youtu.be/dofGFlf3ViY |
Ne ljutimo se mi nikad, nego za takve stvari postoji DEMO sekcija.
|
pozdrav
Evo i ja da se pridruzim sa mojom PSR S900 .... puna je ko sipak s devize..hehe mislim sa boje i ritmovi malo sale naravno nije na odmet.
Dodato: Dali neko od vas ovdje zna podesiti terce na PSR S900 ako moze pojasnjenje,.unapred hvala |
Yamaha PSR-A2000
Da li netko koristi ovu klavijaturu?
Postoji i paket ritmova i boja za nju: World Music Expansion Pack - Balkan (East Europe) Ako netko vidio čuo bio bih zahvalan za informacije :) |
@piramida javi mi se na pm za terce.
|
@formula95
Drugar,najbolje je ovdje objasniti vezano za te terce. Neka ljudi kojima to treba ili nisu upuceni mogu procitati i nauciti nesto. To je i smisao ovog foruma a ne preko PM. Meni ne treba,ali mislim da bi bilo kolegijalno.;) |
@Sejox u pravu si skroz, sutra cu to napisati, ali cisto da se zna da to nije moj materijal :)
Dodato: @Sejox ipak ne moze ovako. Postavio sam temu i objasnio to za terce, ali je uklonjena. Jebiga, ovaj forum je mnogo ogranicen i vidim da nema druge nego ga napustiti. Pozdrav i dovidjenja! Dodato: Izvinjenje! Povlacim ovo sto sam rekao za forum. Tema je sa dobrim razlogom obrisana, a ja nisam procitao poruku koju sam dobio od administracije. Za terce nema druge nego da mi se javite na pm. Pozz |
Ljudi ja moram da se pohvalim! :D Prodao sam Yamahu PSR1100 za 280e i sad (u petak) treba da mi stignu pare i u nedelju idem za Becej da uzmem PSR s900 za 400e. Ekran je poluispravan (neke crtice...) ali zato uz klavijaturu ide neki lcd velicine ekrana na klavijaturi i to se prikaci na video out i radi odlicno, tako je barem u teoriji :D Ne mogu da vam opisem koliko sam euforican, treba docekati nedelju :lol: Zivi bili!
|
Smanji euforiju, mlatnuce te cuka, toliko ogromna razlika izmedju tih instrumenata pa bas i nije, da bi radi toga eventualno dozivio Infarkt. =))=))=))=))
Sto se tice tvoje jadikovke da je forum "ogranicen", tu si totalno u krivu... uglavnom se na kraju ispostavi da su ograniceni clanovi koji nikako da skontaju da ovo nije divlji piratski forum sa brdovitog Balkana. |
Znam znam, napisao sam da se izvinjavam :)
|
Pooooozdrav svima :D
vidim da je tema neaktivna a ja sam relativno nov član - pratio sam rad foruma par nedelja bez da sam se registrovao i eto... dođe red na to da se i sam registrujem da bih mogao postavljati pitanja :D Trenutno imam Yamaha PSR 3000 i nov sam u čitavom svetu muziku :D Jednostavno imam želju da naučim da sviram, čisto onako za sebe, za društvo i tako, ništa specijalno. Ima li neko neke preporuke za mene šta bih trebao kao početnik da radim/čime da se pozabavim najpre... Polako se učim osnovama klavira/klavijature sam preko interneta. Svaki savet je dobrodošao. Hvala i LP |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org