![]() |
Evo opet još jednog glasa!
Dobra pjesma! |
Evo i od mene upravo glasano i neka je sa srecom
|
Evo druze i od mene jedan glas.Pesma je super.Veliki uspeh na takmicenju.Imas od mene do 31. decembra svaki dan po jedan glas.
|
Racunaj 28 glasova od mene. Mozda i jos neki ako se zateknem negde na nekom compu.
Pesma je ok, a i da nije za drugog ne bih glasao. Ti si nas. Srecno. |
neka ti je sretno kolega, evo dobio si glas i od mene! ! ! !
|
Ja glaso jednom a nadalje 5 dolara za svaki glas...:S
|
Od sada specijalan poklon...svakome glasacu po jedan Nedimov set boja za Yamahu za dzabe...:lol:=))
|
Imam novi sada, skroz novi set za Buffet Clarinet,
|
:lol:...jos veci stimulans za nase clanove da glasaju...:lol:=))
|
Ne morate bas svaki dan pisati da ste opet glasali.;)
Drzite se parole-Glasaj i suti.... Glasao sam i ja opet,ali vise necu nista pisati. |
Evo majstore i od mene vec drugi glas... a i bit ce ih jos. Nek ti je sa srecom, i da odneses pobjedu
pozdrav |
care evo i drugi i od mene...........
pozzzzzzzzzzz |
nema problema....glasacu opet kad se ima vremena
|
Samo mogu da kazem HVALA SVIMA OD SRCA :)
|
evo da se i ja prikljucim.....glasao dva puta za sad
|
Marko
Moj si glas dobio.
Puno srece |
ode glas na pravo mjesto
|
trojka!:p
|
bravo majstore dobra jako dobra pjesma i jako dobro uradjena, svaka cast! jel ovo ti pjevas jer te nikad nisam cuo?
moj glas ide i tako ce svaki dan sretno i da pobijedis!:D pozdrav |
Eto glas i od mene , stavio sam u reminder da me podseti svaki dan :) Svaka cast Marko, drzim ti palceve ....
|
Evo i od mene i bice ih jos. Pozdrav
|
buraz pao je jos jedan glas od mene
|
i ja dajem prvi glas danas i srecno Marko.
Zamolio bih sve kolege da to urade jer svako ovde nekome pomaze pa mislim da sad treba i njemu da se pomogne....mora da pobedi. |
Ne dajemo glasove samo da pobjedis, normalno i zbog toga i zato sto je pjesma prava!;) pozdrav Marco
|
Evo i od mene...Resetiram modem ali ništa ne pomaže;)
|
meni se cini da sam uspio glasat tri puta sa jeli uvazio ili nije-neznam
kad glasam, kaze, hvala sto ste glasali, imate pravo glasati jednom u toku dana (nesto tako kaze) i ja sam tako tri puta istu poruku dobio |
Definitivno se jednom dnevno glasa!
Kada prvi put u danu glasas pise ,,Hvala na glasanju. Uzivajte u dobroj muzici'' Ako pokusamo vise puta pise ,,Hvala na glasanju. Mozete glasati jednom dnevno'' Nesto na tu foru. Nekako pamti... |
galsao ja opet...glasam ja po par puta na dan pise, sad koliko glasova prihvati,to je pianje.bilo bi dobro kad bi pobedio:-)
|
Pa najbolja ti pesma.......sigurmo pobedjujes!!!!!!
Sta pijemo za pobedu????? |
evo jos jedan od mene
|
Ljudi hvala!Imam informaciju da sam ja jedini za koje glasaju sa svih strana!Ne znaju ljudi da su se zakacili sa yu-midi-jevcima a :)
|
Hehe... ne znaju, ne znaju :)
A da li mozda imas uvida u broj glasova koje imas ti,a koliko ih dobiju ostali? |
evo marko imas ves drgi glas od mene i dobices jos brate
|
Glas upisan, a sad jedno pitanje!
Kol'ko treba da platim da mogu da izvodim pesmu?! Valjda dajes neki popust kolegama?!;) |
jazz voted
i jos jedan od mene ... reci nam kakva su tvoja očekivanja znam da svako za sebe misli ono najbolje i tako to... ti imas najbolju predstavu ko se sve prijavio i mozda neke i poznajes pa et... nije pod obavezu da nam kazes ali cisto "rekreativno" da nas bar malo priblizis tom festivalu i da tema malo dobije na tezini da bas ne bude " evo i ja sam glasao... itd" ajd B rgds Jazz
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
91. Marko gredic pazite pesma je sad pod rednim brojem 91, a zasto je tako pojma nemam :-( i jos jedan glas od mene :) |
Dobra pjesma,vec sam je prije cuo na youtube-u.Sretno imenjace!
|
EVO MARCO I OD MENE DODJE GLAS,AL HAJ DA JE JEDAN,HEHE! Svaka cast,pjesma ti je za 10.!
|
Sa drugi proxy mozete vise puta na dan da glasate!
Nek sa srecom Marco! |
Evo i od mene glas, pokusat cu i ostale dane po jednom glasat ;)!
Sve najbolje i pozzzz..... |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org