![]() |
Do pre 7 godina svaka je bila radna. Ovo ce biti sedma Nova godina kako sedim kuci i necu da radim iz vise razloga. Prvo, 364 dana u godini je dovoljno da se zaradi lova, taj jedan dan ne moze da mi donese radikalno vecu zaradu u odnosu na neki godisnji prosek, te ne moram ni da je radim. Drugo, za sve manje para se pogadja svirka za Novu godinu, pa je postala prava borba koliko moze da se izvuce. Za taj dan svi pokusavaju da zarade sto vise, od onih sto prodaju petarde na ulici, preko butika, mesara, prodavnica pica i kafedzija. Jedino muzika treba da radi za jeftine pare. Vec sam pisao o ovome u jednoj temi, ali da se ponovim: Jedan stari kafedzija je jednom rekao da je za dobro slavlje najvaznije hladno pice i dobra muzika. Sve ostalo je manje bitno i ne moze da pokvari veselje. A upravo na nama se stedi i gleda se da se ubije cena, jer svaki dinar manje nama = dinar vise gazdi. I na kraju, deca su mi srecna kad sam sa njima na doceku.
|
Potpuno se slazem sa tobom!
|
neda mi devojka da sviram za novu:)
|
Sviram u pizzeriji ˝La Cassa˝Prijedor,gdje inače i radim vikende.Cjena,sitnica,ali sam zadovoljan.Pozdrav!
|
Citat:
|
Ja sam isto vec odbio jos prije mjesec dana jednu ponudu za N.godinu za svirku, idem da slavim sa zenom i drustvom. Imali smo isto za Kanadu ponudu pjevac i nas 3 za 3500eur, medjutim to je otpalo. A druga je sto su pjevac i klavijaturista iz sastava pogodili u Becu, 300eur po glavi pa ce nac jos dvojicu.
Medjutim ja do Beca imam 200km i vamo toliko jos, znaci 400km voznje + trebam vozit razglas 6kutija i mixer za 300eur!!! Tu sebe nikako ne vidim. A docek se pravi u jednoj sali gdje ima 350 sjedecih mijesta a organizator je stavio rezervaciju sa svedskim stolom i picem 80eur. Tako da idem da proslavim sa zenom, dijetom i prijateljima kao i prosle godine. |
Radna 100%... Svirao sam od 1995. na ovamo sve doceke Nove godine osim zadnje dvije, prva je bila iz razloga da je i ja slavim ali mi je prisjela, druga je bila zbog smrtnog slucaja u porodici a ove godine cu sam da je odradim kao i prije 3 godine i sto se mene tice...400 EUR je sasvim dobra zarada (to su necije dvije mjesecne plate...) a objekat u kome sviram je 50 metara od mog stana tako da mi je glupost da je ne sviram jer to je za mene noc kao i svaka druga. Ima zato 01.01. navece...tada cu da je slavim :)...Poz
|
Jos cekam da me neko pozove, a ako ne, ostajem kod kuce=))
|
Evo i ja da se prikljucim ove teme, Poslali smo dokumente i cekamo vizu sa USA ako bog da idemo sa moju koleginicu da zaradimo malo para. Pozdrav
|
korg18
narode ja za novu imam dosta toga da ubodem auu i previse cu bit zauzet bolje bost neg hodat bos...
|
Restoran Skala Zemun.
|
Jahorina, klub "Mećava", doček i repriza!
|
...
Jos uvek nema nista a ako ne bude bice prva Nova god. koja se ne radi...:)
|
hotel"vojvodina"stara pazova
|
pjevam u zagrebu u hotelu zovko raja iz mog kraja bos posavina brat i ja plus izvornjci ono violina i šargija znači nema puno posla lova je ok
sala je od 600 mjesta pa rokaj dok ima gostiju sve je to u organizaciji jednog radija koji ide preko satelita a kod njih su moje pjesme eto popularne pa sam tako i dobio tu zavidnu svirku kad su ovde spominjali fajlaše da i ja nešto nabacim jedan kolega "muzičar"tako prati jednu zvijezdicu koju smo eto igrom slučaja ja i brat pratili ovaj vikend e taj kolega s tom zvijezdicom ima dogovor svira mu za 500 kuna dovlači svoju opremu a zvjezdica čak nema ni mikrofon ovaj jadnik kako nezna svirat zadovoljan da ga ljudi vide i da misle kako je zajeban u dogovru im je još da on sa pjevačem nedjeli bakšiš nego da ide sve pjevaču i menadžeru pa smo imali belaja kad smo mu svirali i sa nama je tako htio al to je druga priča onda pjevači su po meni krivi što imaju sa sobom loše muzičare većinom znači ljude koji pristaju na sve uvjete samo da ga vide kao svira tamo sa nekim poznatim i netraži neku lovu a pravi muzičar koji zna da vrijedi neće pristati na sve kao ovaj moj poznanik svu oprmu nosi čak i mikrofon za zvijezdu a hebu ga ko budalu a on sretan i nema tu plaćanja za razglas ili nešto slično a nekaga krkače kad je dozvolio |
Ja ne znam dal sam vec napisao..
Isto ko lani mrzi me opet da objasnjavam... |
Ja sa društvom,jaka dnevnica,jaka tezga,jaka okolina...Ove godine sam imo zakazanu Novu u klubu Puccini ali moji drugovi se odlučili da skupe pare,zakupe kafanu u kojoj povremeno radim,plate mi masne pare-premda nije to bilo potrebno i sve sam odkazo i ode na ludi provod...Pare nisu toliko ni bitne koliko ej bitan dobar provod i ludilo,a para znam da će biti il ovako il onako...Ova godina nova ima da bude bar za 2-3 puta bolja nego lanjska,prokleta bila cjela 2009-ta nikad gore godine i perioda nisam imo u životu...
|
Ja ocigledno da cu da duvam za ovu NG ima nekih naznaka da cu da sviram ali dok ne uzmem kaparu ne verujem nikom a s obzirom veci deo godine nisam radio ne mogu mnogo ni da ocekujem...
pozzzzzz |
Doček i 01.01. u Lignanu-Italija, Hotel San Carlo.Lova je solidna, ali uvijek može i bolje.
|
Evo ove godine sviram i reprizu...Možda moja PRVA zvanična repriza...JACK BAR-Kamnik,pa ko ima iz Slo da ne zna gdje bi 01.01.2010 i bude došo sebi posli 31.vog---dobrodošli u Kamnik,biće pucnjave,haha...Pozdrav!
|
definitivno sam popusio novu godinu,razgovori vodjeni cijeli novembar da bi dosli do cijene od 3000 dolara i pansion , a dvije avionske karte kostaju 2400 eur za mene i moga mirzu pa zarada je ehehe .ipak festamo u krugu prijatelja od 20-tak osoba pa kako nam bude.
|
2 karte 2400eur...pa pobogu brate jesil ti to trebo da sviraš na mjesecu ili Marsu?...hahaha
|
Odmaraliste MN na Gucevu, vec treca Nova godina za redom,!
Ovog puta docek i repriza! SRECNA NOVA GODINA!!! |
...
Mislio sam da ce mi ovo biti prva Nova godina koju cu ostati kuci ali nije.Sviram i ovu..
|
Kicevo Restoran "Ambasador" 31,01 i 2 jan....
(Makedonija) |
Milosev konak radimo ja ,Mira i jos dvojica nebitnih.=))
|
Ja radim u Ugrinovcima :) U Vaxovom komsiluku :D
|
Malo juznije od Mostara, nas 10, tepsija, pice, muzika :)
|
Citat:
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org