![]() |
Joj buraz, ja sam prosle subote, neces mi verovati, uzeo ISTI TAJ :D
|
ma nema, krenulo nas je pravo... :D
|
Enes opet ubo kladionicu... :D
|
jesam, proslu subotu i utorak... ali mali su to iznosi...:D
|
nokia 6500;),sta sve taj telefon moze da prezivi nisam ni sam znao...:)
|
mozete vi pricat sta god hocete ali NOKIA je majka svih mobitela, rijetko se ko zali na njega a radi super, mene barem sluzi e 65 super, a s drugim markama sam uvijek imao problema
|
meni je ovo druga Nokia u zivotu, poslije legendarne 3310...:D
sad sam kupio memory karticu od 4gb, i miran sam do daljnjeg... |
Imam dve Nokie.....Jedna je oblepljena selotejpom, a druga gumicom za tegle....Obe rade perfektno, a koja je oznaka.....zaboravila sam:lol:=))=))=))
|
Ja sam fanatik za mobilne,kao i Plavkica.Imam neki LG,ali ne znam koji je broj,jebem li ga,nema nikakvu kameru(678954370 giga piksela),a i ne treba mi.Dopao mi se,jer je bio najjeftiniji.Za snimanje i fotografisanje imam foto aparat,a za navigaciju koristim mozak,dok malo ne popijem,a kad popijem,onda mi je navigator Bog.Pozdrav!
|
Ja imam onaj Zeleni EI NISH sa brojchanicima...stvarno ne znam tacnu oznaku ali radi super ...kupio sam dugacak kabl i bash je mobilan,i domet mu je extra,setam se po kuci s njim gde hocu...:lol:
|
ja imam najnoviji i najskuplji uvek...=))
|
Ja imam n95,kupio sam ga pre mesec dana i super je telefon.Ima dobru kameru,super snima video snimke,ima GPS tako da mi ne treba naknadni GPS uredjaj za auto.Hteo sam da kupim nokiu 5800 xpressmusic,nasao mi brat u Parizu za 250eur ali mi izleteo n95 pa sam njega uzeo.Dobar je i sonyericsson k800.
|
Juce sam pazario N95, bas dobra masina.
|
Ja koristim Nokiu 6288.Vrlo dobar telefon ima jak zvučnik ali mu je malo slabija kamera 2.0 mpx.Pozzzzz
|
Imam Nokiu N95 8gb-dosta sam zadovoljan tim telefonom,jedino ne volim sto je klizni! :)]
|
Eee, a imam i ja mobilan, al' ne znam koji je broj, nisam nikad zvao....:-??
|
Da se pohvalim da mi u ponedeljak stize Nokia 5800 XpressMusic :)
|
1 Privitaka
Super telefoncic... Ja sam uzeo Nokia 65:00... Ali svaki najnoviji telefon bih dao samo za jedan koji sam imao davno jos kao klinja... U pitanju je Ericsson T29s... :( Najjaci i najelegantiniji telefon.
|
I ja se vraćam na stare legende...Kupio sam sebi NOKIA 6310i Refubished-znači tvornički obnovljen i praktiočno NOV!Dao sam 97eur z anjega ali vredi sviju para...Baterija mu izdrži oko 10dana,kad ga gasim ponoći i skoro 2 sedmice-STRAHA od telefona,crno-belidobro sjeda u ruku i NEMA BOLJEG!...Džaba sve tehnologije stara klasika je the best...Imam želju da dođem do Ericssona T28s ali ih nema na tržištu,jedva sam ovog našo...;)
|
ja te stare telefone i dalje cuvam imam kuci alkatel easy db ,motorola talkabout,motorola onda neka mala ne znam ni koji je model :),nokia 3310,lg neki isto ne znam oznaku 2 kom,samsung t200,ericsson t10 2kom i jos dosta tih krseva:)
|
na njemu piše vodafone 526 a na bateriji sagem, kupljen prije više od godine dana u nekoj pošti za sto i nešto kuna....ima čak i kameru ali samo za slikanje=))
|
....
nisam video ranije ovu temu.
Ja kupio pre dva meseca N79 sa Carl Zeiss optikom i 5 mpx, Gps, Feis Detect , FM trensmiter, FM radio, 4 gb memorije, 3G i jos dosta stvari nemogu da sve se setim. Prezadovoljan sam sa njim. Navigacija je vrh. |
I ja sam tek sad primetio ovu temu! Trenutno posedujem Sony Ericsson C702i i Nokiu 3110 classic. Nokia mi je zgodna za poruke i mp3, a SE za pozive i slikanje. Tako su i tarife na krticama podesene!;)
|
Koristim LG KE970 Shine, kazu mi da je "zenski" al meni se svidja METALNI oklop jer sam sve telefone ranije uspio razbiti, tako da se nadam da ce ovaj potrajati bar nekoliko mjeseci =))=))=))
|
i metalni se mogu razbiti veruj mi znam iz iskustva :) (6500 skroz olupana) a sad inace imam sony ericsson K770i i ekstra je tel
|
haha, svaka cast :lol:, ma sve se moze kad se hoce, samo se treba potruditi, al kontam da cu ga bar teze razbiti ako nista drugo =))
povedi računa o citatima i pročitaj Pravilnik,da ne bude nekih nejasnoća kasnije!!! Hvala |
Do skoro sam imao nokiu 6300, metalna maskica sa plasticnim kucistem. Vise ga nemam, jer sam ga polomio. Tako je pao na stranu, da se istog momenta razdvojio na dva dela!
|
E da mi je jednom pao samo=)) ,to je ono klasika kad kupis tel ili nove patike cuvas kao da su zlatne:lol: a cim mi dosadi ili vidim neku ogrebotinicu posle me boli uvo :lol:
|
i-phone 3GS :D
|
Mobilni telefon....
Ja sam vjeran Nokiji,trenutno posjedujem Nokia E71 odlican telefon a imao sam Nokiu 6300...
Pozdrav...:D |
kod mene je nokia e 65, ali me slajder zesce zajebava
|
..
Definitivno, NOKIA je zakon... imam 6500 slider i ne zelim da je menjam.. .. najvishe zbog celicnog kucista... ..izdrzljiva je i prilikom ispadanja (shto je kod mene svakodnevna pojava) ne raspada se u 100 dela(kao sto je bio slucaj kod mojih predhodnih telefona). A dobro zavrsava i ostale poslove...
|
Nokia N73 za mene zakon tel!mnogo izdrzljiv(sto je meni mnogo bitno;)),i ima funkcije slicne kao 95-ica,po meni nije uopste mnogo iza nje,a dosta je jeftiniji!pozdrav
|
evo mog misljenja i ja sam bio u fazonu nokia je zakon.ali evo prosto pitanje,sto je nokia zakon?po cemu?
ja mislim da je nokia precenjena i da su cene previse nabijene,sony ericsson kupis za mnogo manje pare a ne pruza nista manje od nokie!!! |
Sto se mene tice N95 je odlican.
Bas zbog te kamere sam ga i kupio, i da vam kazem kad snimim uzivo video zapis sa svirke ton je jako dobar, dok na drugim tel. uvek nesto distorzira. (doduse i na N73 je bio dobar ton, ali je na N95 bolja slika) Razmisljam da uzmem N97, ali cu jos malo da sacekam. Eto, toliko moj izbor za sad je N95. Poz... |
imam n95 ali igrajuci igrice sam ga ogulio .zna li neko cijenu oklopa ,posto fon ne mislim mjenjati
|
ja imam samsung g800 :D
|
SAMSUNG D980 dvije kartice u istom mobilnom,obe rade odjednom.ZAKON!
|
khm...
Samsung S8300. Relativno skup ali glup.
Sinoć razmotavam kablove, kucam poruku, palim cigaretu... :">khm. (Prodajem) |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org